deleted_4033 oral ve anal nedir acaba ben yeniyim de biraz, 😊
Sallayan varmıdır yoksa hepsi doğrumudur ?
Kimsemkimimyaw nasıl canım başka şeyler
Cemrerana normal seyler gun icinde yaptgnz yada ne bileyim daha onceki şeyler iliskiyle alakasiz seyler diyim daha dogrusu
Are01 yaşınız kaç?
Dilekyaren 3 saat ve popo yalama sjsnsmsks😂😂 yoktur bizde onlar normal oral yapıyorrz 1 saat sürüyo on sevişme oral ilişki derken 1 saatte çok yoruluyorum 3 saat sürse amel defterim kapanır 😂
KirmiziOjeli en doğru soru 🙄
Kis_masali neler yapıyorsunuz fantezi olarak her seferinde farklı
Annesivekizi en sevdiklerimi soyliim. Masa altından oral. Önce ben eşime,sonra eşim bana. Bı de dar yerlerde çok seviyoruz. Dolap falan. Dar olduğu için daha heyecanlı oluyo😃
Kis_masali ne güzel bizimki odun 😂
Kimsemkimimyaw ilişkiden bahsediyosan akşamları olur bitek oğlum uyuyunca nadirde olsa gün içinde olur
Are01 kız bunu sen yazmışsın Aralık’ta 21 yaş şimdi 20 ye imişsin ne alaka bu şimdi 🤣
(Kızlar eşimden bahsedecem biraaz bu sıralar baya canım sıkkın daha 21 yaşındayım eşim 27 1 tane kızımız var her neyse eşime sarılıyorum suram huyalandi buram gidinklabdi filan artık çok huzursuz olmaya başladık ilişkide de kendisini tatmin ediyor hiç düşünmüyor beni bu gün bile elim afedersiniz özel bölgesini çizdi yani tırnağım napiyorusun yaaa diyerek çıkıştı bana çok zoruma gitti bende kalktım üstümü giydim oturdum arkasını döndü yattı sinir oldum hala ağlıyorum sinirim bozuldu yaaa ben gayet çok güzel ilgi sevgi gösteriyorum kendisi hiccc anca maç baksın pugb oynasın ben ne yapım bana akıl verin ben çok bunaldım sıkıldım yaaa)
Dilekyaren biz 2 bucuk senelik evliyiz ilişkimiz 10 dk sürüyor bende resmen kıskandım benim kocam mı çok ilgisiz acaba
Merveveysldrk eşime sordum 4 saat yapan adamınkini öpüp başıma koyarım dedi 😅ve bana bazı kadın ilgisiz olduğu için abartır kimse ortam hazırlamaya falan uğraşmıyordur hepsi sallıyor diyor
Dilekyaren 4 saat evet çok uzun ama imkansız değil, ortam yaratma meseleside gayet yapılıyor değişiklik isteyenler birbirine önem verenler mutlu etmek isteyenler ve hatta çoğumuz. Eşiniz kendine göre yorumlamış bişeyleri 😅 her ilişkinin dinamiği farklıdır
Are01 evliymişsiniz bide anal ve oral i bilmemek ilginç geldide yaşınız bayağı küçük sandım gerçi küçük yaştakiler bile biliyor her şeyi artık
deleted77 ilginç geldi bana da 😀
- Düzenlendi
Yetiyorsa sana 5 dk bile olabilir. Önemli olan bana göre iki tarafında rahatlaması. Bizim 15dk, yarım saat, bazen 40 dk. yetiyor yani bize. Dakikaların ne önemi var ki? Önce ben rahatlıyorum sonra eşim. Saat odaklı yapamam sanırım. Daha uzun sürsün istiyorsak geciktirici sprey var kullanıyoruz. Öyle popo yalama falan bizde de yok. Fantezi üretebiliyoruz. Sevişirken zaten kendinden gelişiyor. İlişkiden ne istediğinizi doğru yönlendirirseniz hiç bir problem kalmıyor. Bazı kadınların burda abarttığına net eminim. Eşimin poposunu neden yalayayım Allah aşkına ahshsjaj 😂😂 Düşündükçe gülesim geliyor 🤭😂😂😂
Bisaniye tatlım demek istediğim bu bence 4 saat imkansız ya 😅😅
KirmiziOjeli işte yazdıklarınıda unutuyorlar 😂