Zehramelekk ben de eskiyim ama o kadar değil😂bı ara iyiydi buralar sonra sildirdim hesabımı,sonra tekrar açtırdım 😂😂olaydik bı aralar. @Nietzsche @Olivetti @igze0101 @Bal-_- @Panda @ZRaporu falan 😃
Eskilerden kimler kalmış dedim de bir ben varmışım 🤦♀️😂
deleted77 ay ne anliyorlar bu lincten bilmiyorum ki, tamamen ego tatmini baska bisey degil 😂
BQuen hahaha supersin linçsavar lafina çok güldüm 😂😂
Kis_masali yaa neden sildirmistin, ben iyiki sildirmemisim kız burada yine iki sohbet edince kendimi daha özgür hissediyorum 😂 digerlerinde her an linc yiyecekmisim gibi gerginim
Zehramelekk ayy ne biliim kız geldiler bı ara sildirdim şimdi yeniden açtım😃
Zehramelekk kidsçiler bunlar kız cehaletten besleniyorlar 😂
Linc yesem ben yerim🤣
Gamzexxx burda herkes birbirinin cinsel kimliğine saygılı no problem 😂😂😂
Kis_masali ilk linci yedim🙄
Gamzexxx ver lafını gitsin. ok yaz mesela😂
Kis_masali iyiki açmışsın artik bol bol buralarda konuşuruz, enerjin güzel geldi cana yakınsın 🥰😄
deleted77 haklısın valla gorende bebeklerini leylekler getirdi sanacak, oyle cinsellikten uzaktalar 😂😂
Gamzexxx hahahah hakkaten kiz o nasıl isim 😂😂😂
Zehramelekk çok enerjik indir😂😂iki de çocuk var gerisini sen düşün. Sen de çok cana yakın geldin 🥰🥰
Kis_masali 2 cocuga ragmen buralardaysan sana bi alkış 👏👏😂 ben 1 cocukla bile başa çıkamıyorum sen nasıl bas ediyon 😂
Zehramelekk hemde ne uzak bir yorumlar okudum şok oldum sanırım kocaları ile arkadaş bayanlar 🤔
he bide burdaki bayanlara peridenin faynfinfonları demiş edepsiz bir bayan 😡
içleri kuduruyor ama neyse
Zehramelekk birine kaynanam bakiyo canım.😃
Kis_masali şule ???? Özleştik valla 😘😂
Zehramelekk aslinda 2019 da buralarda takılıyordum ama fazla yorum yazmiyordum, okuyup geciyordum 😂 sonra bazen cok açık yazanlar olunca belki kocam okur diye silmiştim uygulamayı, ama boşuna silmisim, eşim hic telefonumu kariştirmaz. 😂 2020 de 2.yi doğurduktan sonra tekrar yükledim,sifreyi unuttugum icin yeni hesap actim. 🤷♀️ happy kidsten daha fazla takiliyorum burda valla 😂😅