Bingo hahahahhahajajja 🤣hiçte takmam dansöz olanlar düşünsün orda farklı burda farklı değilim en azından 😎
Yine 😁
KirmiziOjeli hah tamda böyle bak doğruyu yazmışsın 😅😎
KirmiziOjeli bence de 3 gün takilsalar burda pamuk gibi olurlar 😁😁😁
Bingo bence de rahatlamaya ihtiyaçları var çok gerginler 😂
KirmiziOjeli ay güldüm aksam aksam. Hepimiz cinsellik ürünüyüz 😁 bunda utanacak sıkılacak bisey yok. Anonim bi şekilde insanlar derdini anlatıyor. Bi de yani tek konuşulan şey de cinsellik degil. Sen tut gir o postlari oku sonra da şok ol 😁 enteresan değil mi
KirmiziOjeli mutluluk değil ki amaç kötülükten beslenmek ne yazık ki ne kadar kalpleri kötü bunların ya aklım almıyor kızın adı zaten her yerde aynı
Bingo ya zaten sadece cinsellikte olabilir konuşmak iatemediğin bir şeyi okumamalısında gerçekten biz daha çok şok 😂😂
avokado_sever30 ah evet. Forumlarına bir baktım da gerçekten pek çok konu linclenmis alakalı alakasız. O konuda biraz rahatsız edici. Umarim lincci tayfa gelmez buraya
Cemrerana happy mom kullanmıyorum artık kids de 😂😂😂
Yakında bende ailerim sadece burası kalır burda herkes kendini biliyor ama orası küçük beyin yığını 😂😂😂
Cemrerana bende bulamıyorum her yerden baktım sanırım post kaldırılmış 😏
Bynatesli yoo aktof hala. Annelerin gün odasına gir perine falan biseyler yaziyo görürsün 😂
Yok kaldırılmadı duruyor iyi bakın 👀
Kis_masali tamam canım bakiyim tekrar 🙏
Bynatesli ayy bı ora bı bura beynim döndü asbsbab😂
Bingo ayyyy ben şok kgltltlglglglgl
avokado_sever30 ya fikirlerini kendilerine saklayabilirler ama illa kendilerine yancı arıyorlar gerçekten çekememezlikten hepsi. Kalıbımı basarım girip başlıklara şaşırıyorlar neler yapıyor bunlar diye kendi hayatlarını düşünüyorlar sonrası malum sanki anormal olan bizmişiz gibi 😀 konuştuğumuz şeyler hayatın içinden şeyler kimi zaman coşuyoruz evet ama birbirimize takılıp şakalaşıyoruz vs gayet normal anormal olsa banlanırdık hepimiz zaten
Kis_masali hangi uygulama
Kbranur65 happy kids
KirmiziOjeli
Aynen öyle katılıyorum dediklerine sonuna kadar bunlar cinselliği bi görev olarak gören tayfa