Honey umarım kötü düşüncelerin yoktur öyle anlattıkları gibi bir yerde değil açıkçası onlar uzayda yaşıyorlar belli kocaları ilede arkadaşlar 💃🏼😎
Yine 😁
Nefedukaa erkek illa kendini belli eder diye düşünürüm 🙈 ama bayanların bu denli düşmanlık etmesi beni üzdü kendileri hiçbişiy yapmıyormuş gibi bazıları çok kötü şeyler yazmış üzücü
- Düzenlendi
deleted77 o post kaldırılmış🤷♀️ heralde canım ben göremedim🧐 uygulamayı silmiştim ama meraktan tekrar indirdim bulamadim😅🤭 başlığı neydi ki veys gerçekten post silinmismi🤗
mrs_kralice yok kız duruyor 😂 perine yaz çıkar öyle başlıyodu 😂
deleted77 happy kids de demi hangi etiketle baslatmis
mrs_kralice gün odası canım bayağı yazmışlar şimdi yine cevap verdim birine resmen burayı kötü şeylerin olduğu bir yer gibi yansıtıyorlar anlamış değilim
Bingo hahah orda üye olmadan annelerin gün odası etiketi çıkmıyor ki o post annelerin gün odası etiketliydi 😂demekki üyesiniz 🙄
deleted77 ben de o posttan sonra açtım burayı bence çok güzel burası …orda cinsellik etiketi var ama kullanan yok korkudan bişi soramıyoruz gelsin linçler 😂
ayy cocugum yok en sonunda o uygulamayı indirticekler bana böyle seyler için merak ettim bak gidem de indirem
Rouge açın normal bi soru sorun cinsellikte hemen gelir linçler silicem uygulamayı burda herkes birbirine çok yardımcı oluyor orda da çok aktif değilim😣
Olalalala indirdim şimdi bakıyorum da gerçekten sinirlerim bozuldu hayır hem şok olmus kendisi begenmemiş hemde begenmedigi uygulama üzerine post acmıs ne diyim geldiler bana gine en azından gıybet var kayınvalideden bahsediyolr diye duymustum indiriyim sıkıntım gider o konuları okurum diyodum da yok anam yok bende silerim
Ya hayır bi de orada her şeye şok olan bir tayfa mevcut ben de az önce girdim ki kadının birisi markette bi adam eşine vücut çorabı almış onu görmüş şok olmuş taaaa reel hayatta ki adamı linçliyorlar mgmgmgmgmhlhl
Rouge 😂ah neler çekiyor o kaynanalar kalitesini düşürüyorlar uygulamanın😣
Zeyneppppp nneeğğ😂😂 nerde kız bende bakim
Zeyneppppp herkesin normal cevaplar vermesi peki🙄 biride dememişki yahu sanane 😂
Zeyneppppp aah ne adamlar var ne ayıp ne ayıp karısına nasıl corap alır ya 🤪😂🤦🏻♀️