Honey umarım kötü düşüncelerin yoktur öyle anlattıkları gibi bir yerde değil açıkçası onlar uzayda yaşıyorlar belli kocaları ilede arkadaşlar 💃🏼😎

Bingo kız ben olayı daha yeni anlıyorum o yazanı gormedim bu uygulamada degil galiba anlamadım ama onlar takılıyodur baksana ben şok bilmem ne demiş belki içten içe burdaki seyleri uygulamaya calısıyor bile olabilir burdaki seylere özenip yapamadıklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam

deleted77 erkek de vardır illaki gibi yorumlarda yapılmış da biliyoruz etekli abiler utansın biz napalım 🤪

Nefedukaa erkek illa kendini belli eder diye düşünürüm 🙈 ama bayanların bu denli düşmanlık etmesi beni üzdü kendileri hiçbişiy yapmıyormuş gibi bazıları çok kötü şeyler yazmış üzücü

deleted77 o post kaldırılmış🤷‍♀️ heralde canım ben göremedim🧐 uygulamayı silmiştim ama meraktan tekrar indirdim bulamadim😅🤭 başlığı neydi ki veys gerçekten post silinmismi🤗

Bingo hahah orda üye olmadan annelerin gün odası etiketi çıkmıyor ki o post annelerin gün odası etiketliydi 😂demekki üyesiniz 🙄

ayy cocugum yok en sonunda o uygulamayı indirticekler bana böyle seyler için merak ettim bak gidem de indirem

Rouge açın normal bi soru sorun cinsellikte hemen gelir linçler silicem uygulamayı burda herkes birbirine çok yardımcı oluyor orda da çok aktif değilim😣

Olalalala indirdim şimdi bakıyorum da gerçekten sinirlerim bozuldu hayır hem şok olmus kendisi begenmemiş hemde begenmedigi uygulama üzerine post acmıs ne diyim geldiler bana gine en azından gıybet var kayınvalideden bahsediyolr diye duymustum indiriyim sıkıntım gider o konuları okurum diyodum da yok anam yok bende silerim

Ya hayır bi de orada her şeye şok olan bir tayfa mevcut ben de az önce girdim ki kadının birisi markette bi adam eşine vücut çorabı almış onu görmüş şok olmuş taaaa reel hayatta ki adamı linçliyorlar mgmgmgmgmhlhl

Rouge 😂ah neler çekiyor o kaynanalar kalitesini düşürüyorlar uygulamanın😣