• +18
  • YARDİMCİ OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM

Drsm normal naneli sekermiş heralde naneli seker normalde yedigimiz de de arkasından bisey yedimmi tat almayız ya onun gibi

• Drsm bunu yanıtladı.

Rouge AA iyimis ozman ilk kez duydum deneycem bı gün. Hiç sevmem ama 🙈

Drsm bende bir postta gordum aklıma gelmezdi bende sevmem yerken sevdigin bisey yedigini düsün 😂🌸

• Drsm bunu yanıtladı.

Rouge ah onu yaptim işlemedi cnm benim midem almiyo onu

Thinky
          Ev çok aydınlık her yer spot ışık avize aynalar aaa diyorum her yerden beni görecek her şekil cekinip kalıyorum ama lambader yakıp denicem aslında doğru

badgirl bizde ksrşı duvara ve yanlara ayna dekor mu yaptrsak demiştik 😂 kendimizin izleriz diye 😜😜😜 ama tabi gelen gidenn ne düşünür dedik vazgeçtik kayınvalidem namaz kılmaya falan boş alan bulamayınca girer odamıza

badgirl 😂 kesinlikle dene zaten sonra yavaş yavaş alışcan loş ışık olmasına dikkat et ama baya bi loş olsun ben şey aldım kumandalı ampül istediğim renge getiriyorum ışık ayarınıda düşürüyor denemelisin 😂

badgirl kız 4 senelik evliyim bende tiksinirdim hep zevk suyu gelince yapmaktan nefret ederdim. Şimdi ağzıma bi naneli olips atıyorum hiç kötü tat gelmiyor 🤣 dene bak doğum yapıcam DİE adamı boş bırakmıyorum dediydim

badgirl canım utanacak birşey yok. Çok güzel kıyafetler var. Sü süreçte çıkamıyorum dersen trendyolda bulabilirsin. Jartiyer, gecelik, vücut çorabi bunları denemelisin. Cilve yapmalısın. Güzel makyaj, parfüm. Kırmızı ruj bence en önemlisi 😉 eşine masaj yaparak başlayabilirsin. Dans edebilirsiniz ya da durduk yere eşini opersen zaten eşin bunu bekliyor olur. Mum ışığı seni daha çok rahatlatabilir. Arkadan Hafif müzik. Hoş bir ortam olur. Sonra sabahlar olmasınn 🔥🔥

Canemin_1
                    Şeker aldım denicem inşallah yapabilirim.
                    Bende diyordjm ki galiba benim kocam böyle şeyler istiyor bekliyor meğer herkesin böyleymiş abooo

jeliiibon
                      Ondan var canım ayy valla buradaki postlarda okurdum hiç düşünmezdim her erkeğin oral isteyip sevdiğini yasadigini bilmezdim amaaasss ne çok yapan varmis gariii🤗😂😂😂

Sevinsevilin
                        Bizde çocuktan saabaahlar olmuyor zaten ama kırmızı ruj mum deniycem😂💕