• Cinsellik
  • Benim kocamda mi var bi sorun yoksa bazilari cok mu abartiyor

saripapatya ben biraz patavatsizim direk azarliyorum bu ne boyle ben istekliyim ve arzukuyum sen beni sex objesi olarak gor demiyorum ama beni doyurmak zorundasin diyorum bu boyle gitmez bu konuda hassasim beni red edemezsin diyorum ben komsuya mi gidicem bi fincan kocami istiycem diyorum ne bicim is bu diyorum aynen yazdigim gibi ard ardina siraliyorum konusmaya firsat kalmiyor erkeklerde bi nefis var canlari isteyince vermezsen karisina tecavuz ediyolar e bizde 9 nefis var biz ne yapalim canim kendine gel ben istiyorum diyeceksin eger evliligin boyleyse sen kocandan supelen tatlim fislemis gibi olmayim ama ben oyle bi erkegin olduguna da inanmiyorum benim ilk kocamda senin esin gibiydi yedigim boynuzlarin haddi hesabi yokmus birde saf dururdu aldatacagini hic beklemezdim en sonunda ablama asildi e senin bana faydan yoktu hani nasil yaptin ses yok o yuzden hic de guvenme yani

Delihatunnn 7 sene sevgili + 4 senelik evli olarak abartmıyorum ki bekarken heryerde birlikte olmuşluğumuz var çünkü başka fırsatımız yoktu gençlik ateşi 😂 araba, orman, inşaat 🤦‍♀️, hastane odası, kamp çadırı, deniz, aklıma gelen yerler bunlar su an 😂😂 ama evlendikten sonra nadir olarak yaptık böyle yerlerde genelde tatilde ya da piknikte falan kaçamaklar yaptık hep, ben ilişkinin süresiyle alakali olduğunu düşünüyorum yani sevgiliyken yapmasaydik muhtemelen ben de aynı şekilde dusunurdum kuzum ❤

Delihatunnn yani aslında karakter meselesi canım yani kimi adrenalin seviyo kimi de sevmiyor bir de belki evlenince daha farklı evlenmeden daha farklı olabilir malum gençler daha hızlı istekli oluyo benimki aklına gelmesin hemen elinle bi yerlerime dokunur bizde de ben hep dur yapma diye durdurmaya çalışırım 😃

Delihatunnn Çocuktan önce bizde öyleydik çocuktan sonra bazen memlekette babaanneye birakip cikariz ben hadi yaramazlik yapalim filan derim de coluk çocuk sahibi insanlariz disarda mi yapcaz der bende cok ustelemem alınmam

Delihatunnn Karısına değer veren bir adam zaten orda burda yapmaz bunu canım… Yakalanma riskinin olduğu ya da kameranın olabileceği yerlerde asla o işe cürret etmez kocam 😂 evde de çok cüretkar değil orası ayrı ama ben onun seks makinesi değilim gel avm de kabinde ya da wc de yapıcam dese reddederim ki Allaha şükür o derece sapkınlık yaşamadık… Olması gereken 4 duvar arasıdır yani ormanda bile ıssız yerlerds dahi olsa arabada vs asla rahat edemeyiz

Thinky ne mutlu size o zaman. Arabada,wc de,orman da vs yapanlarin esleri deger vermiyo mu oluyomus🤔bizim 2 tane evladimiz var,evliligimiz cok iyi. Esim bana düşkün ben ona. Nasil olcak peki? Deger vermiyo muyuz birbirimize????

Delihatunnn bizde ewlenmeden önce bulduğumuz her ortami değerlendiriyordul ama ewlenince bitti. Bazen diyorum niye eskisi gibi olmuyo hic diye ozman ev yoktu mecburduk şimdi ew varken niye kendimi riske atayim diyor yani bi bakima haklida ama insan bazen değişiklikte istiyor. Ama ole bi ortam bulup ben hamle yapsam hayir demez diye düşünüyorum tabi bende de pek iş yok

Kis_masali Birgün biryerde yakalanıp rezil olmayı göze alıyorsanız heryer size paris bacım 😂 banane birbirinize verdiğiniz değerden 🤷‍♀️ Rabbim herkesin yuvasına dirlik birlik versin

Momm2260 vuuu oluyosan tamam vuuu olmasaydin sikintiydi 😂 gece gece guldurdun cok tatlisin allah senide guldursun canim