Rouge eveeet hemde nasil güzelll Allah her isteyene bu sevincimi yaşatsın

Memili bol bol su iç, ceviz tüket ilk 3 ay daha dikkatli olman gerekir birde tavsiyem ilk aylarda aldığın kilolar bebeğe değil sana geldiği için çok kilo alırsan (benim gibi 😅) son aylarda biraz zorlanabilirisn😅 Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayi nasip etsin kuşum 🤗

Memili ne güzel haber çok sevindim adınıza 🙏❣️ sağlıkla gelsin inşallah birde ağır kaldırma düzenli sağlıklı beslen ve bolca dinlen

Memili ayy cok guzel haber buu🤗🤗Allah salikla kavuşdurmayı nasib etsin😍😍😘

Memili allah kucagina da almayi nasip etsin canim seni törenler le happy mom a dogru yonlendirelim orda daha iyi bilgiler oneriler alirsin burdakilerin cogu ya dogurmus ya dogurmamis oldugundan onlar daha zaten daha hizli cevap alirsin diye dusunuyorum ben bebise selam 🤗

Memili İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın.Yediklerine dikkat et bol su iç.Hasta olmamaya dikkat et.Çatlaklara karşı krem sur ,bol yürüyüş yap😊Altın kurallar bunlar🤭

Memili son aylarda bol yürüş yap bol bol su iç kuru yemiş kaju badem ceviz fındık fıstık üzüm pekmez gece yatarken süt iç yeme içme dikkat edin Inşallah rabbim yardım eder