Memili allah kucagina da almayi nasip etsin canim seni törenler le happy mom a dogru yonlendirelim orda daha iyi bilgiler oneriler alirsin burdakilerin cogu ya dogurmus ya dogurmamis oldugundan onlar daha zaten daha hizli cevap alirsin diye dusunuyorum ben bebise selam 🤗

Memili İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın.Yediklerine dikkat et bol su iç.Hasta olmamaya dikkat et.Çatlaklara karşı krem sur ,bol yürüyüş yap😊Altın kurallar bunlar🤭

Memili son aylarda bol yürüş yap bol bol su iç kuru yemiş kaju badem ceviz fındık fıstık üzüm pekmez gece yatarken süt iç yeme içme dikkat edin Inşallah rabbim yardım eder

Memili Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sağ salim🤩 fazla mide bulantın olursa prilam kurtarıcı dosttur doktoruna danışabilirsinnn ❤️

Kbranur65 süd çok seviyorum dahada düzenliii kullanıcam,yapmaya çalışıcam dediklerinide sagol canım çok teşekkürler

Pandora önümezdeki hafta doktora gidicem sorarım onuda çok sagol😙

Memili yaaaa gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 çok sevindim bol ceviz bol su c vitamini tüket