Asmeyepne bence de daha çok ilgi bekliyor. Ben bebekle oynayıp öperken arada laf sokuyor “bak annen eskiden bana yapardı böyle” falan diye

Rengarenk ya bilmiyorum biz bi de 4 sene sevgililikten sonra evlendik önce nasıldım da ne değişti bilemicem

Asmeyepne aynn canım rşlerimiz bebek oldukdan sonra daha çok ilişkiye girmek daha çok bizimle zaman geçirmek daha çok ilve cilve istiyorlar şahsen benimki öyle

kedicikkk ama napalım ki tamam çocuk oldu biz hala karı kocayız ama bize daha çok yük biniyor çocuk bize muhtaç sonuçta benim tüm gece uyumadığım zamanlar oluyor daha kahvaltı yapacak zaman bulamıyorum bazen. İki tarafın da kendine göre haklı sebepleri var

Olivetti Korkma kız korkma, çocuğun mizaciyla ilgili kesinlikle benim kızım da sakın ve uykuyu çok seven bir bebekti hep derlerdi bi ayaklansin bi yürüsün bak nasıl olcak falan diye, erkenden yürüdü ve hala aynı sakın bir çocuk 18 aylik maşallah diyim 🧿🥰 seninki de öyle olur 🙏😍

Olivetti yok yahu benim bebeğim daha 2 günlükken gazı başladı 5 aylık çıkarmayı yavaş yavaş öğrendi ama hala gaza aşırı sinirlenen bir bebek. Tamamen bebekle alakalı bu tarz şeyler bence

Olivetti bebek eger gazli olacaksa 15.gunden sonra belli ediyor kendini. Hatta bazen daha erken basladigi bile oluyor. 40indan sonra daha cok rahat edersiniz sadece. Cunku bi tik buyumus oluyolar ve rutin olusturmak da uygulamaya koymak da ekstra kolaylasiyor. Iciniz rahat olsun yani😊

Olivetti Ay dinlenme sen onları bebisimm 😂 benimki de öyleydi hala da cok seviyo uykuyu gece 11 12 gunduz 3 saat uyur 😂 senin minnoş ta hep böyle gider merak etme ❤🥰

Pandora kocam benden bıktı cilvemden 😅adamın tepesinden inmem evde sürekli seksi gecelikle gezerim haberi olmadan yalarım sende böyle yap bence 🤷‍♀️

Asmeyepne kesinlikle katiliyorum şuan benimde 5 aylık bir bebeğim var birde 2 yaşinda var 2 yaşindaki beni yaşadiğima pişman ediyooo

Deleted5 benim esimde ole ya ne bi soyle ol cilveli ol yada ne bilim söyle giyin söyle yap dediğini bi kere bile görmedim acaba bu iyi bisey mi kötü bisey mi 🙄

Senenekimsem ben isterdim ama istekte bulunmasıni ne bileyim gecelik giymeme bile tahammül edemiyor 🤦🏻‍♀️

Deleted5 ya benimki bana bırakıyor herşeyi giyersem mutlu olur gecelik ama aylarca giymesem de niye giyinmiyosun suslenmiyosun demez benden bi istekte bulunmaz acaba onemsemiyo mu beni

Senenekimsem yok cnm öyle düşünme elbette önemsiyodur ama bazı erkekler utangaç olur onun karşısında cilve yapsan farklı faztaziler denesen nasıl tepki vereceğini bilmez beceremez ve istemez eşinden biz böyleyiz çoğunlukla da bu böyledir

Deleted5 ya aynen ya ben bazen gözlerinin içine bakıyorum yada kulağına biseyler fisildiyorim hemen utanıyor kalkıp mutfağa su içmeye gidiyor sırf o anı bozmak için hiç sevmiyor ole şeyler ona hep esprili komik ortam olcak sanki kankasiyim😬