Latte WhiteSwan hukuken soruyorsanız sadece araba istediği mesaj ve çiçek faturasına ilişkin dönem aldatmayı ispatlamaya yetmez.
WhiteSwan Mera3939 kartı arkadaşına verdiğini arabayı da onun için istediğini söylüyor dava açmadan kamera kayıtlarını vermiyolar çiçekçiden önce dava açıp kamera kayıtlarını alicam
Rouge WhiteSwan ama ne işe yarar ki anneme alıyodum sana alıyodum der o kadın yanındaysa ayrı yani belli ediyorsalar aralarında bisey olduğunu anca öyle
WhiteSwan Tinkerbell onu yolladim evden evin kirasını ödemeye devam edecek çocukların masrafını da karsilicak
Tinkerbell Mera3939 böyle o.. demende hoş değil tek kadının suçu değil sonuçta adama tek laf yok ama kadına o…pu diyorsunuz
Mera3939 Tinkerbell adamda suç yok demedim onu nereden çıkardınız tek taraflı değil zaten bu durum. Her türlü yaptığı şerefsizlik kabul edilir bir yani yok. Kusura bakmayında adamın evli olduğunu bile bile sırnaşan her karı benim gözümde o…pu dur NET
Deleted5 Mera3939 orospu olduğunu nerden çıkardın belki kadının kocası bekarım diye kızı kandırdı bilip bilmeden böyle konuşmayın
Mera3939 Kıme ne kardeşim benim düşüncemden hiç sevmiyorum bu tarz diyaloglara girmeyi benim muhattabım post sahibidir benimle münakaşaya gitmeyin bu zmana kadar kimseyle ağız dalaşına girmedım beni buna zorlamayın
Tinkerbell Deleted5 canım boşver bende evliyim ve demek istediğim suç tek kadında değil adam ben evliyim ulan dese kadın Birdaha selam veremez benim bu hanımefendiye demek istediğim neden kadına bilmeden o…pu diyorsun dedim ama saldırıya geçti yazık
Deleted5 Tinkerbell bunun gibiler verecek cvp bulamayınca hemen en yakınından vururlar senin de kocan yapsa diyo 🤦🏻♀️
Tinkerbell Deleted5 cnm çok haklısın ben kadında suç yok demiyorum ama o kadın olmasa başkasına gider erkeğin karakteri önemli 🌸🙏
Tinkerbell Deleted5 ve ben asla hemcinsime aldatılsın demem rabbim kimseye vermesin bu kadın resmen dizinde başınıza gelsin diyor herkes kalbinin ekmeğini yer 🌸
Mera3939 Deleted5 bunun gibiler derken sen nesin ya da kımsın ki ??? Vasfımıbilmeden benimle bu şekilde konuşamazdın haddini bil
Pembekoala_ WhiteSwan afferim sana💖gururlu ve dik duran kadınlara bayılıyorum 😊peki bısey dedimi öyle bısey yok gibisinden yada affet benı filan?
Sudamlasi WhiteSwan sana attigi mesajlari sakla hep eger aldattim pismanim sole bole derse zaten kendi agzila ispatlamis oluyon