WhiteSwan üzerine kayıtlı baska hat varmı e devletten ona bakabilirsin birde eşinin teline takip programı yükleyebilirsin keşke fevri davranmasaydın😔 biraz daha kanıt toplasaydın

Mera3939 e devletten bakmak için onun şifresi gerekiyo dimi whatsap web kullanıyodum ilk bildirim gitmiyordu sonradan gitmeye başladı silmek zorunda kaldım takip programları da yasal değilmiş kanıt olarak kullanamam ki o anda dayanamadım telefonu kafasına fırlardım direk

WhiteSwan haklısın ben de olsam aynı seyı yapardım e devlet için eşinin şifresi gereklı rabbım yardımcı olsun cok cok zor yaşadığın durum kabul ettimı pekı

WhiteSwan hukuken soruyorsanız sadece araba istediği mesaj ve çiçek faturasına ilişkin dönem aldatmayı ispatlamaya yetmez.

Mera3939 kartı arkadaşına verdiğini arabayı da onun için istediğini söylüyor dava açmadan kamera kayıtlarını vermiyolar çiçekçiden önce dava açıp kamera kayıtlarını alicam

WhiteSwan ama ne işe yarar ki anneme alıyodum sana alıyodum der o kadın yanındaysa ayrı yani belli ediyorsalar aralarında bisey olduğunu anca öyle

Mera3939 böyle o.. demende hoş değil tek kadının suçu değil sonuçta adama tek laf yok ama kadına o…pu diyorsunuz

Tinkerbell adamda suç yok demedim onu nereden çıkardınız tek taraflı değil zaten bu durum. Her türlü yaptığı şerefsizlik kabul edilir bir yani yok. Kusura bakmayında adamın evli olduğunu bile bile sırnaşan her karı benim gözümde o…pu dur NET

Mera3939 orospu olduğunu nerden çıkardın belki kadının kocası bekarım diye kızı kandırdı bilip bilmeden böyle konuşmayın

WhiteSwan evden atmakla iyi etmişsin cnm çok çok üzüldüm 😔😔
              Umarım hakkında hayırlısı olur

Kıme ne kardeşim benim düşüncemden hiç sevmiyorum bu tarz diyaloglara girmeyi benim muhattabım post sahibidir benimle münakaşaya gitmeyin bu zmana kadar kimseyle ağız dalaşına girmedım beni buna zorlamayın

Deleted5 canım boşver bende evliyim ve demek istediğim suç tek kadında değil adam ben evliyim ulan dese kadın Birdaha selam veremez benim bu hanımefendiye demek istediğim neden kadına bilmeden o…pu diyorsun dedim ama saldırıya geçti yazık