ketenprenses Derleranacum aa korkutmak istemem ama cin size asik olup evlenmek istedigi zaman kına yakarlarmış korktum suan 🥺😔😔
ZRaporu Cemrerana şu an güncelleme yapılıyor güncelleme hatalarını tek posta toplamak adına diğer açılan postları siliyorum. Etiketledim seni o posta.
ketenprenses melekler yapmış yada üçharfliler yapmış falan diyolar bazilar lutfen sebebini bizimlw paylasin
Deleted5 ketenprenses kız yok öyle bişey 😂 korkma bi tür cild mantarı ya da enflasyonu kendiliğinden geçer o
ketenprenses Deleted5 olabilir canim cinler insanlara asik oluyorr hatta cocuklri bile oljyor size bildigim seyleri anlattsam oo
Aybukeninanasi ketenprenses oooo bu dediğinizi yakinen tanıdığım biri yaşadı ve her ayrıntısını bildiğim için şimdi yorumunuzu okuyunca aklıma geldi içim ürperdi 🤦🏻♀️
Deleted5 ketenprenses olmuyor demedim ki cnm bu kına olayını açıkladm yani inle cinle alakası yok cinlerde durduk yere musallat olmaz bi vesile olmadığı sürece.uzun uzun yazardım ama yorum yaparken zorlanıyorum sorun çözülsn konuşurz bu konuyu😄
Aybukeninanasi Madams Aynen bende öyle biliyorum eskiler hep öyle der bana da çok oluyordu ama saçma yani
saripapatya Madams tövbe tòvbe benim esimin tqrqfidq böyle birsey anlatmisti cok korkmustum 😂😂 niye böyle seyler diyorlar anlamiom
masumkoylu Derleranacum genelde şeytan kına yakmış derler ama geçen bir yerde okuduum bir çeşit mantar türü yazıyordu