• Cinsellik
  • Post açmak banada nasip oldu 🙋‍♀️

Kis_masali seen niye spiral taktırdın ki ,spiral hariç yazdığınla korunuyoruz biz ,kaçarsa hap içiyoruz. O zaman boşa taktırmiyim 😂😂

benbugsbunny sanmıyorum canım ben 3 senedir korunuyorum spiralle hep de içe boşalır eşim. Bu saatten sonra olsa da olsun çocuğu büyüttüm 😅

benbugsbunny spiral kayması lazım hamile kalman için ama bu aletten herkes genelde şikayetçi kanama fazla oluyo 10 gün sürüyo adet olabilir böyle ama doktoruna bir danış

Canım kayma falan olmadığı sürece olmaz sıkıntı merak etme , kayması yerinden oynaması lazım spiralin , kayma olduğunda da zaten hissedersin şiddetli ağrı oluyomuş.

Balponcik bende de 6 7 sendir var spiral hep içe boşalma olur ve adetim düzenli her ay aynı günde gelir 7 gün sürer bir sıkıntı yaşamadım şimdye kadar ama kontrol zamanı da geldi

Nefedukaa normal şartlarda bizimde öyle ama adetimin bitmediğini görünce korktum haftaya gebelik testi yapıcam bakalım sonuç ne çıkacak. Ben düşünmüyorum şimdiden rüyalarıma girdi 😔

Balponcik ilk taktırdıktan 1 buçuk sene falan hep 6 gün oluyordum ama şu 4 aydır 10 gün oluyorum niye anladım 😒

benbugsbunny iyi de adetliyken olan kanama yumurtanın kirilip.disari atılmasıdır. Hamile kalmak mumkun olmazki. Neden bu kadar korkuyosun anlamadim. Spiral takildiginda ilk birkaç ay zaten kanama fazla olur, vücut alisana kadar. Ve yeterki kontrollerini zamaninda yaptir. Hiçbirsey olmaz. Ama ruhu yaratilmissa hicbir sey duramaz onunde onu da söyleyeyim.

benbugsbunny adetliyken korur mu dediğin ? Adetli iken ilişki yaşadın ?
          yani bu zaten sağlık açısından iyi değil
          bide ki adet döneminde rahim açık olduğu için özellikle o dönemlere çok dikkat etmek gerekiyor. Yani o dönemde ilişki yaşamayın eğer yaşıyorsanız

benbugsbunny yani adet bittikten sonra girmeyi soruyorsan sıkıntı olmaz yani bizde adet bitiyo hemen ertesi gün biter bitmez ilişki yaşıyoz, bi sıkıntı olmadı çok şükür . Yani kalacak olduğun zaman adet öncesi adet sonrasına bakmaz canım merak etme . Dikkat etmen gereken tek şey kaymamasına dikkat et işte,

benbugsbunny canım spiralim kaymadıysa hamile kalmazsın en iyi doktor randevusu al kaymış mı kontrol ettir ona göre de durumu değerlendirirsin