Postu diriltelim fıkra bilen yazsın 😂😂
Fıkra zamanı🤪🤪🤪
- Düzenlendi
Yeni evli çift otel odasında fantezi yapacaklarmış, demişlerki birimiz kapıdan koşalım birimiz pencereden ortada buluşalım.
Sonra adam pencereye doğru, kadın kapıya doğru koşmaya başlamış. Sonra aman allah çığlık kıyamet adam aşağı düşmüş bağlıyor. Yardım edin yardım edin diye otel görevlisi gelmiş noldu demiş. Adam demiş düştüm çıplakım herkes görecek kıyafet getir. Görevli durur mu vermiş cevabı. Merak etmeyin diye efendim kimse görmez yukarda bi kadının *mına kapı kolu girmiş herkes onun başında 😅
ebruli bir çift sürekli ilişkiye giriyormuş adam demiş ki bi böyle olmayacak biz her ilişkiye girdiğimizde bi kutuya para atalım para biriktiririz demiş kadında tamam demiş adam her seferinde kutuya para atıyormuş biraz zaman geçince adam yorgun gelip uyumaya başlamış kadın bi bakmış kutuya para az ben demiş bu kutuyu doldururum sokaktan her gelen geceni almış eve kutu ağzına kadar dolmuş adam da bi gün gelmiş yine ilişkiye girmişler kutuya para atacak para girmiyor demiş hanım bu kutu ne ara doldu kadın da cvp vermiş elin adamları senin gibi değil millet bonkör demiş 😂😂😂
Rouge hahhahahaahhahaha😂😂😂😂😂
Olivetti hiiiiii way arkadaş adamlara ne yapsan yaranamazsın adlı fıkra
ZRaporu ahahahha evet bu çok iyiydi
Mesleği camcı olan bir adam varmış ve hep küfürlü konuşuyormuş. Bir gün bir eve cam takmak için gitmiş. Zile basmış.
Kadın : kim o?
Adam: Camcı amk..
Kadın şaşırmış ama bişey dememiş açmış kapıyı. Adam gelmiş.
Kadın: buyrun..
Adam: ne tarafta amk?
Kadın yine şaşırmış ama tepki verememiş yönlendirmiş. Şu tarafta..
Neyse adam çalışmaya başlamış kadından bir bardak su istemiş kadın da mutfağa gitmiş su doldurmuş sonra zil çalmış.
Kadın: kim o?
Adam: Camcı amk..
Kadın: İçeride çalışan bir camcı var?
Adam: Abla benim o. Düştüm amk..
Tecrubekonusuyor 4 ay sonra espirime hala gülünmesi beni mutlu etti 😁
ZRaporu ben canım sıkıldıkça açıp açıp tek tek postları okuyorum baya geri gitmişim 😂
Tecrubekonusuyor helal olsun valla ben üşenirim 🤩
ebruli
Günün birinde Temel ve bir Alman bir stadyuma çagrilmislar.Stadyumun santra noktasinda da bir kürsü varmis.Kürsüdeki adam ilk önce Almani çagirmis ve penisi tanimlamasini söylemis.
Alman:
“O bir centilmendir” demis Stadda bagirmalar çagirmalar Stad alkistan inliyor. Sira Temele gelmis.Demis ki: O bir kallestir
Stadda tik yok. Neyse Almana sormuslar
Penis neden centilmendir?
Çünkü hanimlari görünce ayaga kalkar. demis.Stadda tezahüratlar falan Stad yine inliyor.Temel’e gelince de demis ki
Penis kallestir çünkü bazen arkadan vurur
Afra2020 anlamadım vede gülmedim 👀