- Düzenlendi
Yokmu kızlar ? Çok sıkıldım yaa 😫 (bu arada dedikodu haramdır diyen teyzeler linç is coming yapmazsa sevinirim biz fikir alışverişi yapıyoruz ) 😂😂
Yokmu kızlar ? Çok sıkıldım yaa 😫 (bu arada dedikodu haramdır diyen teyzeler linç is coming yapmazsa sevinirim biz fikir alışverişi yapıyoruz ) 😂😂
Cemrerana uyumayı denesen belki can sıkıntın geçer 😂😂😂
Cemrerana ahhh burayi buldugumdan beri ehliyet calişmayi ihmal ettim gece gündü buralarda takiliyorum 😂
Senenekimsem uykuu tutmuyor ya sahur yaptık bitti ee fena canım sıkılıyor anlatamam bu kapanma pek yaramadı hayır zaten evdeydim çıkmıyordum ama böyle baskı hissediyorum inşallah tez zamanda atlatırız bu günleri 🤲
saripapatya ahahhah çalış canım bi yandan al ehliyetini sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin 7 yıl önce aldım tüm aşamalardan başarıyla geçtim yardımcı olurum sana
Cemrerana ben yurtdisindanim cNim .. ya araba sürmesini sürebiliom kac kere sürdum ettim ama şu lanet bilgisayar sprularini calişasim gelmio 1500 soru var nerdeyse. Tam 2 hafta başladim okadarda hevesliydim azimloydim sonra kaldi öyle yine 😂😂
Cemrerana hiç sorma gerçekten zor günler geçiriyoruz tez zamanda atlatmayı nasip etsin Rabbim🙇♀️
can sıkıntısı akımı başlar artık 😂😂
saripapatya netten bol bol video izle canım çıkmış soruları yotubeda açıklamalı anladan tuberler var ben öyle izleye izleye kavramıştım
Cemrerana yapacan insallah cnm sagol
Senenekimsem sorma korona değilde stres ruhsal bunalım mahvedicek bizi 😬
Cemrerana dedikodu değil bilgi akışı sağlanıyor bilen bilmeyenle paylaşıyor sanki ne var bunda 😂 valla benim durum malum ortada bu kapanmada üstüne gelince iyice stresli hissediyorum kendimi 🤭 öğleden sonra markete çıkıyım diyorum oğlumla ona bez alınacak ben alıyım bari de az hava almış oluyum 🥳 sende durumlar be alemde
Nietzsche uzun zamandır magazinden uzak kalmışım. Serenay Sarıkaya midesizin teki zaten hiç sevmiyorum. Kerem bursinle yakisiyolardi ikisi de sevimsiz😒 hadiseye gelince ayrılmış mi o sesten, ben öyle bişey yaptığına inanmıyorum ama belli de olmaz yani bilemiyorum 😁
Nietzsche murat boz ile de adı çıkmış 😂
Kobranecla o eskidendi sanki😂