lnysa bir kez bi hata affedildi mi insanın içine kuşku düşüyor. Yaptığı herşeyde bişi arıor şüpheleniyor. O sana değerli olduğunu,sevildiğinihissettirdiğinde iyi ki deniliyor. İlgisi azalıp anlam veremediğiniz davranışlar sergilemeye başladığında pişmanlık duyuyorsunuz. Daha evlenmemişsiniz. Kendi açımdan söyliyim. Ben çok kıskanç bi yapıya sahibim. Benm eşim başks bi kadını ekleyip ona beğeni falan yapamaz. Başka kadına bakıcaksa beğenecekse benle evlenmicekti. Zaten en başta da söyledim bu durmlarımı. Hadi geçmişini geçtin diyelim sorun etmedin. Yaşı olmuş 30 diyorsn. Ne zaman sana evlenme teklif edicek de ne zaman evlenip çoluk çocuğa karışacaksın ki teklif ediceği de meçhul görünüyor. Ben olsam adam akıllı geçer karşısına konuşurum. Böyleyken böyle. Çünkü evlilik dalgaya gelmiyor. Ve biz kadınlar bi seks objesi değiliz. Ya da kenarda bekletilecek bişi de değiliz. Bana kalırsa rahatsız oldugun ne varsa konuşmalısın kafanı kurcalayan ne varsa. Bunu bana söyleyince yanlış geliyordu ama gerçekten de hayatta sadece o yok.
Ama şimdi çıkış yolum yok?
lnysa canım bence seni kullanıyor tüm anlattıklarından bunu çıkardım. Yol yakınken bırak derim
lnysa bir problemi yok ki care bulasın hicbir konuda seni mutlu etmiyo onun biraz sana göre hareket etmesi lazım degil mi o biraz nasıl davranıcagını düsünsün tek taraflı olmaz takip meselesine gelince de tanınmak için bitek kadınlar mı var hem üzgünüm ama bana bu sıgındıgı bir bahane gibi geldi
- Düzenlendi
lnysa şimdiden tek başına ilişkiyi yaşıyor isen evlenince herşey daha kötü olabilir , birde capkınlık , sosyal medya vs gibi yerlerden tanımadığı kişileri eklemeye devam ederse, ki benim fikrim o tarz alışkanlıkları olanlar bırakmıyor devam ediyorlar . Mutsuz olursun diye düşünüyorum yol yakınken vazgeç derim .
Benim eski erkek arkadaşımda aynı bu anlattıkların vardı , ben sonunu çok iyi görmediğim için ayrılmıştım . Şimdi Türkmenistanlı bir kız ile evlenmiş , aynı sorumsuzluklarına çapkınlıklara devam ediyormuş . Hakkında hayırlısı olsun .
İçinde birazcık bile acaba dediğin insanla evlenilmez. Biraz soğudum diyosun, beni seviyo ‘ama’ dedikten sonrası önemsiz amalarla ilişki olmaz bencr. Evlenip her gece aynı yatağa girdiğinde bu soğukluk şüpheler amalar biticek sanıyorsan yanılıyorsun canım. 30 yaşına gelmil adam bi imza atınca huyu suyu değişecek değil ya
ZRaporu konuştum. Şuan için benimle ciddi Bi şey düşünmediğini söyledi..
'‘ Şu an için’'… Şuan varlığımın ne önemi var ki o zaman…
Şuan ne Bi hayali ne de içinde biri varmış…
Mesajına cevap vermedim. Ararsa napıcam ne dicem bilmiyorum. Şuandan itibaren ne yapmam nasıl davranmam lazım onuda bilmiyorum
lnysa bir insanın hayatında nerede olduğunu bilmiyorsan hiçbiryerindesin demektir. Happy kids ve happy mom uygulama forumları böyle ilşkilerle evlenip niye evlendim diye kafasını duvarlara vuran annelerle dolu. Şansın var kullan.
lnysa düşünüp senin karar vermen lazım onu en cok tanıyan sensin kendin gerçekten ne istediğini bilen gerçekten bu sekilde mutlu olup olmicagını bilen de sensin ama Ben olsam gerçekten artık yapıcak bisey düşünmezdim sende onu biyere koyup düsünme o zaman onun yaptıgı gibi.seviyosun anlıyorum ben kişiyi hayatımdan cıkarmadan önce gerçekten aklımda bitiyorum yavastan ona belli etmeden.ve cıkardıgımda daha az üzülüyorum bu şekilde
lnysa canim cidden yol yakinkene sen ayril … yani baksana baska kizlara bakio edio ve sana pskolojik oyun oynuyor hastamisin sen eski sevgilim gibi davranion vs vs diye. Yani sana ters köşe yapio evlenince de der sen beni öyle kabul ettin simdi ne istiyorsun benden felan diye. Gerecktwn hata yaparsin.
Yazma etme sen de araya mesafe koy bak gör hic tinlamicak bile. Yani ayril sen ondan.
lnysa sevgilinin kasap oldugunu söylemistin yani kadinlari neden is ile ilgili takip etsinki? Bekar diye takip ediyo seninde sikayetci olmana kizar sucu sana atar
Bence sende vurdumduymaz ol cok üstüne düsme o aramazsa arama yazma birak bakalim sen cabalamayinca iliskiniz nereye gidiyor.. seni kazanmak icin birseylermi yapiyor yoksa sadece sen cabalayincami iliski oluyor? Egerki hic bir sekilde ilgisi yoksa sen cabaladikca iliski varsa bence yol yakindan ayril. Seni gercekten seven insan baskalarini takip etmez gözü senden baskasini görmez.. wc gitse bile yazar.. ve sen ayrilmak isteyinca seni kazanmak icin cabalicakmi yoksa tamam mi dicek?
Sormak zorundayim yani sadece bulustunuzda cinsellikmi yasiyosunuz? Baska bir sekilde zaman geciriyomusunuz buda önemli
boncukk cinsellik onun istediği zaman olmuyor hep bende istiyorum. Şuan yasaktan dolayı evet kendimize zaman yaratıyorduk beraber olmak için. Bende o da istiyordu yani tek taraflı değildi. Bazen ben istiyordum hatta beraber olmayı. Ailesiyle de tanıştım evlerine de gittim. Kafam çok karışık hem böyle Bi hayatımız vardı hem, şuan için gelecek düşünmüyorum dedi benimle. Ben de susuyorum cevap vermedim mesajına napıcam bilmiyorum.
boncukk yani hep iş yerinde hafta sonu bile bide yasak var hiçbir yer açık değil genelde hep baş başa kalıyoruz bikaç aydır biz mecburen. Bazen onlara gidiyordum yemek yerdik vs. Ailesiyle vakit geçirirdik, bilmiyorum çözemiyorum, bana değer verdiğine eminim ama şuan istemiyor beni onu da hissediyorum. Ben bitirmişim gibi görünmek istemiyorum ilişkiyi. Gerçi son mesajında o dedi şuan ciddi düşünmüyorum diye. Ama bana diyebilir, şuan seninle gelecek düşünmüyor olmam ileride düşünmeyeceğim demek mi diyebilir.. Napıcam ben bilmiyorum.. Bugün ileriye dönük hayalim de yok o hayalin içinde biri de yok dedi, ben neden varım madem dedim, hayal kurmuyor olmam hayatımda biri olmayacak mı demek dedi
saripapatya bunları Sonra konuşuruz dedi bende şuan konuşucaz dedim üstüne gittim, varlığım Bi şey ifade etmiyor kalbinde sanki dedim, evet oyle dedi doğru dedi, olmasan aramam yani dedi, yok oluyorum dedim peki senin istediğin gibi oluyor dedim yine, sen mutluysan dedim, peki dedi… Beni istemeyen birini Varlığımla rahatsız etmemeliyim dedim ve bidaha yazmadım o da sustu
lnysa bunu söyleyen biriyle evlenme lütfen canim gerecktwn cok mutsuz olursun ..
saripapatya ben sorduğum soruları nasıl silebilirim??
lnysa silinmiyor benim bildigim ama admini etiketleyip kapatabilir. Ama neden sildirmek istionki ?