Panda hahaha teşekkür ederim bebişim bende öpücük göndereyim😚

Panda yüzleştim 😭 şu an 2. Bebeğim 3.5 aylık 4 kilo fazla biraz göbek , koca memeler var 😭😭

oreo61 Onlarda düzene girir merak etme🤗

Panda ya brn de hic göbek kalmadi,ayva göbeğim vardi gönderdim onu😃saçlarım acayip dökülüyor. Göğüslerim syni değişen bisey olmadi 😂

Göğüslerim küçüldü,saçlarım döküldü ama tekrar çıkıyor dökülenler ,onun haricinde fiziğimde bi deforme olmadı çatlak,sarkma,göbek yok biraz genetik miras annemde öyle.

Panda ben şu an son evredeyim 5 aylık oğlum şu sıralar atak döneminde hep memedeyiz 😂

Panda ya o saçlar beni mahvetti bi saclar uyuyor bana. Doğumdan sonra acayip dökülmeye başladı popoma geliyordu saçlarım dedim böyle olmicak gittim ve omuzlarımda kestirdim cok pişmanım ama o kadar kestirdiğime zamanla kesiliyormus o kadar dökülmesi kimse bana bisey demedi hep dökülür dediler hatta kıskananlarin kurbanı oldum galiba 😂😂

Titizkiz Uzun saci kestirmeye hic kiyamam ya sadece kırıklarını aldırırım o kadar☺️

Panda yok canim. Oyle aşırı bi kilom yok benim. Orta halliyim.

deleted13 harika . Benim hamilelikte 0 çatlaktı .. doğumdan sonra kırmızı bir kaç çatlak çıktı . Halbuki göbeğim gitti ve doğumdan sonra yürüyüşlere başladım çok dikkat ettim . Çok üzülüyorum . Ne alaka yani 😑