Panda ya benim kide sakın verme falan diyor bende 53 kiloyum 47 ile hamile kalmıştım 63 te doğurdum ne ister bınlar böyle kilodan anlamıyorum bana böyle çok güzel elime avcuma sığmıyorsun diyor 😂😂😂
Acı gerçek😅
avokado_sever30 Etli butlu seviyolar demek bize de yakıştırıyolar🙈💃
Panda ben yaşamın bana verdiği her türlü fiziksel şeyi kabullenmeyi seviyorum. Hepsi benim için bir iz bir hatıra 🌸 insan vücudunu sevdikçe kusurlarını kabullendikçe daha güzelleşiyor bence. Ben kendimi gayet güzel hissediyorum. Bunu benim bilmem yeterli oluyor başkasının söylemesine gerek yok. Burada çok kilo postu falan açılıyor naçizane onlarda tavsiyem kendinizi olduğunuz hâl ile sevin. Sistemin size dayattığı güzellik algısıyla kendinizi ve psikolojinizi yıpratmayın. Siz siz olduğunuz için güzelsiniz. 🌸🌸🌸
ZRaporu ben yaşamın bana verdiği her türlü fiziksel şeyi kabullenmeyi seviyorum. Hepsi benim için bir iz bir hatıra 🌸 insan vücudunu sevdikçe kusurlarını kabullendikçe daha güzelleşiyor bence. Ben kendimi gayet güzel hissediyorum. Bunu benim bilmem yeterli oluyor başkasının söylemesine gerek yok. Burada çok kilo postu falan açılıyor naçizane onlarda tavsiyem kendinizi olduğunuz hâl ile sevin. Sistemin size dayattığı güzellik algısıyla kendinizi ve psikolojinizi yıpratmayın. Siz siz olduğunuz için güzelsiniz. 🌸🌸🌸
Aynen çok doğru👏
Panda aynen bacım olabilir boyun kaç hemen hemen aynıyız sanırım ben 160
avokado_sever30 1.54 minyon tiplerdenim🙈
Panda ya brn de hic göbek kalmadi,ayva göbeğim vardi gönderdim onu😃saçlarım acayip dökülüyor. Göğüslerim syni değişen bisey olmadi 😂
Göğüslerim küçüldü,saçlarım döküldü ama tekrar çıkıyor dökülenler ,onun haricinde fiziğimde bi deforme olmadı çatlak,sarkma,göbek yok biraz genetik miras annemde öyle.
Panda ben şu an son evredeyim 5 aylık oğlum şu sıralar atak döneminde hep memedeyiz 😂
Panda ya o saçlar beni mahvetti bi saclar uyuyor bana. Doğumdan sonra acayip dökülmeye başladı popoma geliyordu saçlarım dedim böyle olmicak gittim ve omuzlarımda kestirdim cok pişmanım ama o kadar kestirdiğime zamanla kesiliyormus o kadar dökülmesi kimse bana bisey demedi hep dökülür dediler hatta kıskananlarin kurbanı oldum galiba 😂😂