deleted13 memelerinde ne sıkıntı var . Benimkiler küçük mesela yani bence küçük . Emzirme bitince iyice bitik olacaklar

Olivetti bekarken 80-85 ti ,ilk çocuktan sonra 75 oldu ikincisinden sonra 70 tir galiba destekli kullanıyorum artık.Umarım sen de olmaz.

Kizlar hepinize bişey sorucam🤭sezeryan dogum yapinca karin kaliyomu?

deleted13 ben de 80-85 kullanıyorum nasıl küçülür ya 😑😑😑 ben hiç memnun değilim 90-95 istiyorum tombul tombul memeler 😂😂😂 eşim tam avucuma göre benlik sıkıntı yok diyor ama ben tatmin olmuyorum 😂😂

deleted13 evlenince bigun cocugum olursa sezeryan olucam dogum dikişilerimde cok korkuyorum😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️kizlarla konusu gecende onlar kaliyo dediler derd oldu bana🤦🏻‍♀️bende oturup keşke getcekten cocuklari leylekler getirse diyorum😂😂😂🤭🤦🏻‍♀️

Olivetti Ay yok hayat zaten yeterince zor boşver,Şuna çok inanırım kiloluda olsan ,zayıfta olsan iş özgüvende bitiyor.

Panda Allah arzusunda olanlara versin inşAllah.Gerisi düzələr😍

Selale Sağlıksal bir sıkıntı oluşturmadığı takdirde normal doğum düşün bence,günümüzde sancıdan korkup sezeryana sarılıyorlar.Kimse ölmüyor merak etme😅(Sadece ölüp ölüp diriliyorsun😂)

Selale inan bana doğurduktan sonra sıfır ağrı dikişin varsa o biraz zorlar,ben zorunlu olmadıkça sezeryana sıcak bakamıyorum.Tabi karar yine senin acı eşiğin düşükse bişey diyemem,ben biraz acıya dayanıklıyım belki de o yüzden bu kadar kolay konuşuyorum😅

Selale ebe hanım ayağınıza kadar geldi 🤪 korkma korkma 😌

deleted13 Tüü Allah kahretsin bende normal doğum yapdım çok zor geçti.Hem içerden hem dışardn dikiş düşdü keşke sezeryan olsaydım diyorum.Zaten sezeryan olucakdım.Bizim sıpa 1gün dayanamadı hemen gelmek istedi😄

Selale O sancı ki gəldiye toy ondan sonra başlıyıre bacı adam ölür ölür dirilir😄səni qorxutmağ istəmirəm amma həyatın qanunu budu ikisindədə əziyyət çəkirsən🙃

Panda ya bende kaç yıl baktım uzattım sonra birden gitti cok üzüldüm su an hala üzülüyorum ama sukur uzadı bile yine o kadar olmasada gelecek yıl öyle olur heralde 😂