bittercikolata ay o kadar ihtiyacım var ki iki ay oldu doğum yapalı bende kilolu hamile kaldım 80 kg hamile kaldım 110 kg doğuma girdim şimdi 90 kg oldum. Boyum 1.75 ama artık boy kurtarmıyor nasıl kilo vereceğimi bilmiyorum. Sanırım daha erken spora başlamak için ama böylede dört ay nasıl dayanıcam

Mirinda Kuzumm hiç dert etme, spor için 4 Ay daha sabret evet ama beslenme olarak hamurisi ekmek makarna pilavdan uzak dur tatli olarak sütlü tatlıları tercih et, 4 litre su iç kruuyrmis kurumeyve falan tüket, yulaf ta ye hem süt yapıyor hem de tok tutuyor ❤😍

Kan değerlerinize baktırıp takviye vitamin kullanmanızı da tavsiye ederim eğer eksiklik varsa doğru kilo vermeniz zorlaşır ve halsiz düşersiniz

1papatyaguzeli Canim ben karışık yaptım, ama 15 17 23 dk lik yağ yakıcı olan videolardan birini ya da 8 dk lik tabata olan videoyu 2 set şeklinde yapabilirsin başlangıç olarak, vücudun alışınca videolari arttirirsın ben oyle yaptım 🥰

Sarisinana Canım yukarda yazdım uzun uzun diyet ve sporla, bi göz at varaa ekstra sorun alıyım sonra 🥰

canım bununla ilgili bir çok post var burdanda bakabilirsin @Aysenur_68

Forumda yeni bir konu açmadan önce mutlaka arama yapmalısınız. Sormak istediğiniz soru önceden sorulmuş ve çözüme kavuşturulmuş olabilir. Böylelikle karmaşanın önüne geçilmiş olunurken sizde çok daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.

Aysenur_68 yukarıda güzel bilgiler var sorarak detay da öğrenebilirsin o yüzden bu posta etiketledim 😊

6 gün sonra

bittercikolata Sezaryen den dolayı göbeğim de sarkma var nasıl gider yaa 😩😣 bunalimlardayim

Sananebesalak sen zaten çok zayıfsın eğer karın istiyosan chole 14 day challenge yap YouTube’dan günde 10 dakika falan 14 gün sonra bana dua edersin. Ben bu yağlı halimle denedim herkes şok oldu göbeğin nereye gitti diye

Annesivekizi ya yaptım ben onu hem de 20 gün filan yaptım ama yok işe yaramadı bende ya napcam bilmiyorum yaz geldi bikinilere küsüm göbek yüzünden