Sevgimnaz canım senın yumutlama hangı gün oldu ovulasyon testı kulkandınmı hıc bıde adetın gelce zaman goguslerın acıyomu

Deryasss yok ben kullanmadım test aslında benim hiç acı olmazdı geçen ay çok oldu birtek

Sevgimnaz ben test kullandım cnm 19 20 de gosterdı yumurtlama ama sadece 19 21 de ılıskı oldu dünden berıde gogsum acıyo gıbı ondan soruyorum sendede acı varmı dıye

Sevgimnaz canım onemlı olan sabah ılk ıdrarın ıle hıcbırsey yeyıp ıcmeden once testı yaptırman ozaman daha ıyı sonuc alırsın

Sevgimnaz benım hıc umudum yok ve uzguntuden aglıcam nerdesee Cnm bıde sımdı goguslerımde basladı ıyıce kestım umudumu gecen ayda boyleydı

Benim evliligimin ilk ayında tutmuştu yine diğer belirtiler vardı birde burun kanamasıydı ordan anlamıştım

Sevgimnaz ınsallah kuzum hamıleyızdır evde huzurumuz kalmadı esımde her adetım geldınde uzuluyo

Deryasss geçen ay bütün belirtiler vardı dedim kesin oldu ama erken geldi eşime de böyle belirtiler var deyip umitlandirmistim o da çok üzülmüştü 😑

Deryasss ilk ayda tuttuğunda ilişkiden sonra ille kasıklarim ağrırdı tabi hiç aklıma bile gelmedi olma olasılığı öyle hesaplamadan kendi kendine olmuştu