Sayqa Aygun-Azeri salam bacı ne bade uzıye ve ya hekime gedesen 6 ayın tamam olana kimi heç ne içme ve derman qebul etme ancaq çobanyasdığı iç yaxsi ?bide ne qoz nede başqa içme teze gelinsen olacaq inşAllah normaldı . İsdı saxla özüvü belke soyuq olub
Aygun-Azeri Sayqa salam Canim. Ay Baci agriyiram yoldawim Catib Hekime gedek deye Nece edim bilmirem. Teze evliyem Duzdu Ama Menim ikinci evliliyimdi isteyirem tez Olsun 😔
Sayqa Revane he can duzdu men özüm getmedım 3ay sora öz başına hamile qaldım olar inşAllah üreyine qem salma neçe aydı evlısen
Sevde_20 Sayqa oldu valla canım kaymış esimde bisey anlamadı haliyle iliskiden… biraz onda da morluk gibi bsy oluşmus iliskiden soğuyo adam mecbur hap kullancam inşallah büyük sıkıntı olmaz bize yaramadı hemen kaydı bidaha guvenmem ya bilmeseydim ..😬😬
Fidan Qizlar haminizin sevgililer gununu tebrik edirem.men hamileyem 🙈❤️Haminiza qismet.bugun yoldasima en gozel Hediyemi verecem
Violetta Fidan hiii caaaan😍😍😍 Ay Allah haqqı nece sevindimmm😍😍😍😍😍 çox şükür sağ salamat qucağınıza alasınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aygun-Azeri Fidan tebrikler gozelim. Allah qucaqina almagi Nesib elesin. Coox Sevindim Senin adina 😘😘😘
Fidan Violetta inanirsan toydan sora oyremisem men hamsini😅neyi bilmey istesen ya indi ya sora sorusarsan
Sayqa Fidan can Allah berk elden versin Amin çox çox ehtıyatlı ol ve bırıncı mıktobdan analiz ver yaxşı hekimnen birinci onu et çünkı ele mikrob var kı çifte zıyan vurur senen uzaq
Elman Fidan salam reylerinizi oxudum burda aybasinizin necenci gunu test alib yoxladiz? Menim aybasimin 15ci gunudu