Revane he can duzdu men özüm getmedım 3ay sora öz başına hamile qaldım olar inşAllah üreyine qem salma neçe aydı evlısen

Vay be ne qeder şey var bilmediyim🙄 bunları bilmemeyim normaldı?😂

Qizlar haminizin sevgililer gununu tebrik edirem.men hamileyem 🙈❤️Haminiza qismet.bugun yoldasima en gozel
    Hediyemi verecem

Fidan hiii caaaan😍😍😍 Ay Allah haqqı nece sevindimmm😍😍😍😍😍 çox şükür sağ salamat qucağınıza alasınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Fidan yumurtlamadı ya evliliye aid diger şeyleri😅 subaylıqdan olsa gerek

Fidan tebrikler gozelim. Allah qucaqina almagi Nesib elesin. Coox Sevindim Senin adina 😘😘😘

Sayqa salam Canim. Ay Baci agriyiram yoldawim Catib Hekime gedek deye Nece edim bilmirem. Teze evliyem Duzdu Ama Menim ikinci evliliyimdi isteyirem tez Olsun 😔

2 hefte sonra

Violetta can cox sagol ureyim menim.😍herzaman icden sevinesen insalah.ozunede qismet olsun🐥☺️😘

Violetta inanirsan toydan sora oyremisem men hamsini😅neyi bilmey istesen ya indi ya sora sorusarsan

Aygun-Azeri menim
                  Canim cox cox sagol birdenem .insalah seninde sevincine tezlikle sevinek😍😘

Fidan can Allah berk elden versin Amin çox çox ehtıyatlı ol ve bırıncı mıktobdan analiz ver yaxşı hekimnen birinci onu et çünkı ele mikrob var kı çifte zıyan vurur senen uzaq