Ozge garibim öyle de güzel uyuyo ki kıyamadım valla 🤗
Geceler Gecelerrr 🔥
Blablablaaa__ ben esim oyle uydugu zamanlardaa iki elliyorun yalandann o geliyor zaten bana 😃😃
Ozge hahahaa😂😂 ellesem direk üstündeyim zaten 😂😂
Blablablaaa__ ee daha ne o zaman 😃😃adam diyecekk benim kari yine azmış 😃😃😃
Ozge zaten diyo ki çocuktan sonra sende bi haller var 😂😂
Blablablaaa__ e olsun deseydin hamilelik dogum lohusalıkk derkenn aylarin acisi var de 😃😃😃
Ozge hamilelikte kesintisiz devam ettik biz 😂 lohusalıgin bitmesini zor bekledik 😂
Blablablaaa__ bende hamileligimin ilk 3 ayinda sonra hep yaptik dogum 1 gun once bile yapmisligimiz var lohussalikta bile esim her gungeliyordu daha bitmedi daha bitmedi diye 😃😃😃
Ozge sabirsizlar 😂😂
Blablablaaa__ oyleler valla 😃
Ozge bacım adamın yanına yaklaşamaz oldum dokunmaya gelmiyo bu aralar 😂😂 bu gece de alev aldı her yer 🔥😂😂 uyumak için yatağa girdim bi öpücük verip uyuycaktim oysaki hooopp sardı sarmaladı çekti beni ağına kocişkomm 😂😂 bu gece de uykusuz kaldım iyi mi 😂
Blablablaaa__ vallahi bende oyleee arkami donup uyuyacaktm ki baktm ki arkamdan yaklasiyor 😃😃
Bayanpozitif ben de aldatanları yadırgamıyorum canım benimse eşim öyle yanaşmıyor yanaştırmıyor da o kadar sıkıldım ki
Bosverrr_111 belki bi sorunu vardir canm konuşsan ya
Bosverrr_111 bende evlilik değil ki bu böyle evlilikmiş olur ev arkadaşından farkımız yok
Bayanpozitif Aaa aynı benimki 🤣🙄
el_ebruli çok zor valla böyle biriyle yaşamak kendi kadınlığımı anlamıyorum ya milletin şeylerini okuyunca bende kadınmıyım ya diyorum unuttum resmen kadın olmak ne demek
Ozge Dün gece , bu sabah 🙈 bu akşam da plan yaptık bakalım ne olacak 😂😂
bittercikolata kız benimki pes peşe iki gün zor yapıyor sen sabah akşam ohh 🤣🤣