Kalpkalbe iki ay önceden hap başlamıştım rahattık yani istediğim zamana kadar hamile kalmadım sonra bıraktım ve hamile kaldım

Kalpkalbe eğer dikkat edilirse kaza yaşanma şansı çok düşük ben kaza haricibu yolla hamile kalan kimseyi görmedim çevremde olsun ailede arkadaşlarda vs. Karşındakinin işi bilmesi lazım. Eşim mesela beni tuzağa düşürdü o şekilde hamile kaldım tek seferde 😅

Kalpkalbe evlendim çocuk isteyene kadar geri çekilmeyle korunduk , doğumdan sonra prezervatif düşündük bir kaç kez kullandık ama pekte sevemedik Hele ki ilk gece ben asla kullanmazdım 😅😅

Arastimacinadin15 Lütfen yanlış bilgi vermeyin. 📌Ertesi gün hapı korunmak için doğum kontrol yöntemi değil. Çok ekstra durumlarda yani kısaca bir yanlışlık olduğun da sene de en fazla 2 adet içerebilecek bir haptır çok Yüksek hormon içerir bu yüzden kadın doğum doktorum aynı şekil de en fazla sene de 2 adet içilebilir özel durumlar da diye.

Pembedusler soru sordum orda😊
          Deneyimim olamdigi anlasiliyor zaten yanlis bilgi vermiyorum yani

O zaman iyi tesekkür ederim bunu ögrnedigim iyi olduher ihtimale karsi sayisina dikkat ederek aklimda bulunsun

Mmmomr ne güzel
            Evet aslinda hap mantikli geliyor kulaga rahat oluyor insna sonucta ama iste yan etkileri var

Kalpkalbe yani eger koruncaksan ve cocuk düsünmiyorsam dününede 1.5 ay varsa hemen hapa basla (DESELOT) yada(YASMIN) en garantilisi esinde rahat eder sende, geri cekilmede gerek yok snin tadini cikartirsin yoksa hep acaba acaba ben 8 senedir kullaniyor bi yan etkisi yok hatta etaneler saglik ocaklati ücretsiz veriyor durumu olmaysnlar icin😊😊

Kalpkalbe evet geri çekilme dışında hiçbir şey kullanmadık bi kaç kez kondom denedik bir daha asla dedim en başta ben istemem onu ki erkekler zaten sevmiyor, hap falanda hormon bozuyor gerek duymuyorum

Kalpkalbe Ben sizin sorunuza yanlış bilgi veren bayanı uyarmak için o açıklamayı yaptım size de yaptığım yorumu okuyun lütfen dedim Yani bilginiz olsun diye. Soru sorduğunuz farkındayım sorunuza karşılık yanlış yönlendirilip belki sürekli ertesi gün hapı içecektiniz buna istinaden yazdım.

Kalpkalbe benim adetim balayına denk geldiği için hap kullanmıştım adet olmamak için. O yüzden ilk gece ekstra bi korunma yapmadık. 1 ay sonra bıraktık başka bi yöntemle korunmaya başladık

Guelden sansliymissiniz yan etki yaratmiyor ne güzel
                      Bende kesin yan etki olur hic bavsvurmak istemiyorum
                      Yinede cok Tesekkür ederimm ☺️☺️