Teachermom Blablablaaa__ canim ben faturaları öderim , o kirayı ve mutfak parasını karşılar . Paradan yana sıkıntı yok ama karısı olarak görüp para harcamaz beni özel Olarak
Zoya Teachermom Siz ufak tefek hediyeler verseniz onu o sekilde alistirsaniz oda sizden gorur yapar belki aranizda ki iliskiyide bilmediğim icin simdi birseyde diyemiyorum
Blablablaaa__ Teachermom şöyle yapsan eksikleri söyleyince alır demişsin sendr neye ihtiyacin olduğunu söyle biraz zordur erkekleri cevirmek yonlendirmek evlendigimizde ben calisiyodum keyfi her ihtiyacimi karsiliyodum tabi haliyle bi zaman sonra isten ayrildim baktim benim ihtiyacim olan hic birseyi sormuyo kadinsin sonucta hazira da dağ dayanmaz o lazim diyorum tamam al diyo ama para yok guveniyo elimdeki hazir paraya bir söyledim iki söyledim en son dedim al al da ben neyle alacam bunlari napiyim hazir parayi mi bozayım konuştuk öyle ondan sonra bayramlarda giyecegim kiyafete kadar sormaya basladi ne lazim diye kizim oldu ona da ayni biraz guvenince senin alip yapabileceğine sormazlar canim sen sorduracaksin 😂
Teachermom Zoya Söyle diyim ona hediyeler aldım , doğum günlerini kutladim , sürprizler yaptım ama o bana hiç yapmadı bende artık soğudum sözel olarak bile hiçbir şeyini kutlamiyorum
Zoya Teachermom Aranızdaki duygusallık bitmiş sanırım alevlenmesi lazım konusun dedim ama cok konustum da diyorsunuz
Sutburgerim Zoya duygusallık niye biter bende bu aralar eşimle öleyim seviyorum ama eskiden daha duygusallık vardı sanki neden olup bu
Teachermom Blablablaaa__ canim ben 9 aydır senin dedigin gibi para bozdurup harcıyorum. kayınvalidem bize geldi ben elbisemi kendim almıştım , eşim gitti kız kardeşine aldı . Tmm alma demiyorum kardeşi ama bende esiyim bana almıyor
Blablablaaa__ Teachermom asla bozmadım dokunmadım parama dokunmam da kardeşini annesi babasi baksin o seni bakmakla yükümlü ilk önce sonra iki sirada ailesi gerekirse de söyle bana bir sefer bisey aldin mi kardesine neler aliyosun paralar yolluyosun diye bence eşin önceliklerinin farkında değil hatirlat guzellikle konuş söyle canim olacak is degil yani yaptığı kardeşine alabiliyosa elbise sana da neler alir demek ki istese
Teachermom Blablablaaa__ canim vallahi iki yıldır tartışıyoruz ve hiç düzelme olmuyor. Görüyorum çevremde bayanlar çalışmıyor ama eşleri nasıl bakıyor üstleri başları herseyleri şahane
Blablablaaa__ Teachermom o zaman yaptığı tamamen bilinçli canım yoksa kardeşine elbise alan eşine neler alır normalde kaynanan da demiyo mu ona sen karina para harca birak kardeşini diye
Kimsemkimimyaw Teachermom bazilari soylemekten anlar canm sen de bana sunu al bunu al eksik vb diye belki zamanla alışır ben demem gururum falan dersen bosver ozaman kendi kendine akil edemiyor demekki benim esimde sen kendin al ben para veririm der kendisi beğenip dusunup almaz yeni yeni daha sana baddak takimi begendim cok guzel falan diyor sasiriyorum bende sende öyle yap maasida varmis yani bayaa
Teachermom Kimsemkimimyaw Canım sorun şu ki ben beğenirim tabii alacağımı ama hiç bu kadın da çalışmıyor demiyor bence sinsice banane kendi oarasini harcasın diyor ,dussunmesi lazım bebeğin bezini de
Kimsemkimimyaw Teachermom bence parani altn dola vb gbi bisey yap bozdurmamak icin esinede yaninda soyle parami bozduramam gbisinden sinyal ver o versin yani
Blablablaaa__ Teachermom e yuh artik sen de deki o zaman ben kendi paramla aldim bacisi da kendi parasiyla alsin daha sana nasip olmamis kocanın parasini yemek ama kardesi iyi nasiplenmis bence kaynanan icten ice sende para oldugunu biliyosa eşine soyluyodur fazla harcama yapma kendi eksigi neyse kendisi alsin diye bence alttan gir üstten çık allem et kallem et kocani kendine cevir bacim ama kavgayla gürültüyle degil guzellikle çünkü kavga olunca erkekler isi inada bindiriyo
Teachermom Vallahi o kadar soğudum ki bu bencillliginden bana karşı cimriliginden Allah muhtaç etmesin ,insan ince düşünce bekliyor ama nerde