Ağda sonrası bacaklarım
ZRaporu benim sac diplerim açıyor 😑
Olalalalal kıl kökleriniz çok genis ve belirgın lazere giderseniz iyi bir sonuç alabilirsiniz. Ben hep agdaya gidiyordum ama böyle olmuyodu kırmizi kirmizi kaliyodu kökleri lazer kıl köklerini yaktıgı icin bu görüntü düzeliyor siz daha iyi bi sonuc alirsiniz lazer kil köklerinizi daha iyi görür sizin. Ben buz lazere gittim ama alexsandra daha iyi diyorlar ve biraz daha acılıymış
Kis_masali hatırlar mısınız mynet haberlerinde bir kadın sütyen alıyor yıkamadan giyiyor sonra sinek larvaları memesinde yer yapıyordu ondan beri bende bu fobi oluştu anlatırken kaşınma geldi…. gözümün önünde belirdi
Canım eskiler bilir eskiden el agdasi yaparlarmış şekerle o agdayla almayı dene çok iyi geliyor benim de öyleydi şimdi hiç bir sorunum yok
Olalalalal at kılı fırcası düzenli kullanıldığında gerçekten birebir benim de bacaklarım bu şekilde olmaya başlamıştı 10 gündür sabah akşam düzenli kullaniyorum sonrasında bol nemlendirici baya faydasını gördüm her duşta da önce kese sonra evde kendim yaptığım peeling i uyguluyorum ve çıkınca nemlendiriyorum. Ama at kılı fırcası gerçekten mucize bisey iyiki tanışmışım kendisiyle 🥰💞💞💞
Olalalalal aynısı benimde var 4 yıldır agdaya gidiyorum ve bir kez rahat etek giyemedim lanet olsun buda bizi buldu çözüm bulamadım
ZRaporu offf iğrenç bi durum gercekten😏
Acibaal siz düzenli agdaya da gitmişsiniz ama yine olmamış ben öyle istikrarlı da gitmedim agdaya lazer düşünmediniz mi peki hiç
Olalalalal bence kıl kökleriniz çok kalın ve sert en iyi çözüm lazer olur onun dışında evde zeytinyağı ve şeker ile peeling deneyin kökleri içinde kalanlari hemen çıkarır o ben agdadan önce yaparım hepsi alınabilsn diye ama sizin köklerde sıkıntı olduğu kesin lazerden başka birşey tam anlamıyla ise yaramaz ve eğer kıl kökü sert ise peelingler de yüzeyde soyulma yapar daha çok kökler belirginlesr kırmızı benek benek olur şimdilik agdadan önce zeytinyağli karışım sonra direkt lazer öneriyorum ben size
semali42 Çok teşekkür ederim şu an hamileyim emzirme döneminfe en erken ne zaman lazere gidilir onu araştıracağım. O zamana kadar bahsettiğiniz şekilde peeling deneyeyim bı çok teşekkür ederim 🙂
Olalalalal rica ederim ☺️
Olalalalal düşündüm tabiki arastırdım fiyatlar baya yüksek maddi imkanım yetmediği için gidemiyorum malesef 😔
Acibaal anladım inşallah bir gün kısmet olur
Olalalalal işte acısız olanlar ütüleme yapıyor uzun vade de ağda görevi görüyor ama alex bitirici ve o bacağınızda ki şeyler de gider
Olalalalal bişey sorabilirmiyim bacaklarına şuan bişey kullanıyomusun çünkü aynı sorun bendede var 😔