Olalalalal benimde aynı sizinki gibi jiletde yapsam ağdada hiç pürüzsüz olmuyor tek çözüm lazer bence😩

Olivetti aslında bir kısmı çıkıyor yani bacaklarim orman gibi bir görünüme bürünüyor uzayınca 😬 ama kalan da kalıyor işte 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Euras çok üzücü ya böyle efil efil elbiseler etekler giymek istiyorum ama hep ten çorapla giyiyorum yaz kış. Siz lazere başlamayi düşünüyor musunuz. Onda da iyisi var kötüsü var sanırım. Benim gittiğim bir mahalle kuaförü vardı baya da sıradan bir yerdi. Kredi çekti yeni dukkana taşındı lazer cihazı almış kursa gitmiş gittim dediği bir gün iki gün her yer böyle merdiven altı lazer dolu🤦🏻‍♀️

Olalalalal aynen bende giyemiyorum kötü görünüyor lazer düşünüyorum hala araştırıyorum bende İyi güvenilir bir yer bulsam başlayacağm😩

Sizin bacaklarınızdaki tüyler kırılmış, içerde kalmış ve kökleri de geniş. Gözenek kısmı yani. Buna tavuk derisi hastalığı diyorlar. Hastalık dediğime bakmayın, insanların yarısında var belki de. Bende de var, epilasyon yapınca kırmızı noktacıklar oluyor. Cildiye doktoru zamanında fucidin diye bir krem verdi ama düzenli kullanmadım. Lazere gittim bir dönem, yarım bıraktım ama tüylerin tamamen bittiği yerlerde bu görüntü kayboldu. Tam bir lazerle bu görüntü giderilebilir gibi gelmişti bana

adastra çok doğru dediniz gözenek gözenek bacaklarım. İnşallah lazere gireceğim emzirme döneminde lazer hakkında bilginiz var mı gidilir mi acaba

Olalalalal kıl kökleriniz çok genis ve belirgın lazere giderseniz iyi bir sonuç alabilirsiniz. Ben hep agdaya gidiyordum ama böyle olmuyodu kırmizi kirmizi kaliyodu kökleri lazer kıl köklerini yaktıgı icin bu görüntü düzeliyor siz daha iyi bi sonuc alirsiniz lazer kil köklerinizi daha iyi görür sizin. Ben buz lazere gittim ama alexsandra daha iyi diyorlar ve biraz daha acılıymış

Nietzsche

Kis_masali hatırlar mısınız mynet haberlerinde bir kadın sütyen alıyor yıkamadan giyiyor sonra sinek larvaları memesinde yer yapıyordu ondan beri bende bu fobi oluştu anlatırken kaşınma geldi…. gözümün önünde belirdi

Canım eskiler bilir eskiden el agdasi yaparlarmış şekerle o agdayla almayı dene çok iyi geliyor benim de öyleydi şimdi hiç bir sorunum yok