ZRaporu offf iğrenç bi durum gercekten😏
Ağda sonrası bacaklarım
Acibaal siz düzenli agdaya da gitmişsiniz ama yine olmamış ben öyle istikrarlı da gitmedim agdaya lazer düşünmediniz mi peki hiç
Olalalalal bence kıl kökleriniz çok kalın ve sert en iyi çözüm lazer olur onun dışında evde zeytinyağı ve şeker ile peeling deneyin kökleri içinde kalanlari hemen çıkarır o ben agdadan önce yaparım hepsi alınabilsn diye ama sizin köklerde sıkıntı olduğu kesin lazerden başka birşey tam anlamıyla ise yaramaz ve eğer kıl kökü sert ise peelingler de yüzeyde soyulma yapar daha çok kökler belirginlesr kırmızı benek benek olur şimdilik agdadan önce zeytinyağli karışım sonra direkt lazer öneriyorum ben size
semali42 Çok teşekkür ederim şu an hamileyim emzirme döneminfe en erken ne zaman lazere gidilir onu araştıracağım. O zamana kadar bahsettiğiniz şekilde peeling deneyeyim bı çok teşekkür ederim 🙂
Olalalalal rica ederim ☺️
Olalalalal düşündüm tabiki arastırdım fiyatlar baya yüksek maddi imkanım yetmediği için gidemiyorum malesef 😔
Acibaal anladım inşallah bir gün kısmet olur
Olalalalal işte acısız olanlar ütüleme yapıyor uzun vade de ağda görevi görüyor ama alex bitirici ve o bacağınızda ki şeyler de gider
Olalalalal bişey sorabilirmiyim bacaklarına şuan bişey kullanıyomusun çünkü aynı sorun bendede var 😔
Semra_35 merhaba hayır kullanmıyorum tek çare lazer ve sonrasında kese yapmak olarak karar verdim ama şu an lazere gidemiyorum. Düzenli agdaya gidiyorum yine de aynı görünüm
Tüylerinizi alırken kırmışlar yani alan kişi uzman değil bu konuda belli ki. Lazer yaptırın doğumdan hemen sonra. Hem.bu delikli görüntü gecer hem de tüyleriniz daha seyrek ve ince çıkar zamanla da biter
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/QPhai6c.jpeg]
Merhaba yorumları okuyunca yazmadan geçemedim ilkez yorum yazıyorum fotoğraf gözüküyor mü bilmiyorum ama bu kremi ağda yapmaya başlamadan önce üç gün sürün adayı yaptıktan sonra üç gün yine devam edin kese yapmayı ihmal etmeyin ağdan hem sonra duşa girmeyin gözenekler açık olduğu için su kıl köklerini besliyor.
Olalalalal canm ağda veya jiletle alakası yok tavuk derisi deniyor kremle geçiren kişiler duymuştum ama kullanmadım ins çözüm bulursun 😇
Adsizbayan ay tarihe de bakmamisim 😁😁
Adsizbayan evet canım çilek ya da tavuk derisi deniyormus ama lazer baya iyi geliyormuş ama emzirme döneminde lazer nasıl olur bilmiyorum etkisi azalır mı cunku doğum sonrası hala regl olmadım ben
Olalalalal krem duymuştum tamamen geciriyormus arastirabilirsin cnm
Olalalalal ya cok kötu :( lazere git bi an once dogumdan sonra düzelcek gibi gozukmuyır hepmş böyleydi
Olalalalal ben estetisyenim kesinlikle tek çözümün lazer kılların kalın gözeneklerin geniş görüntü bu kiminde de yapısal ama lazer çözüm sakın jilet falan yapma düzenli kese yap kıl köklerin kapanınca bu görüntüde büyük ölçüde gidecek üzülme.. hamileyken bile lazere gelen kadınlar vardı bir sakıncası yok aslında doktorlarına da sorup geliyorlardı hatta git demiyorum şimdi yanlış anlama… Doğum sonrası başlarsın