Olalalalal işte acısız olanlar ütüleme yapıyor uzun vade de ağda görevi görüyor ama alex bitirici ve o bacağınızda ki şeyler de gider

3 ay sonra
11 gün sonra

Semra_35 merhaba hayır kullanmıyorum tek çare lazer ve sonrasında kese yapmak olarak karar verdim ama şu an lazere gidemiyorum. Düzenli agdaya gidiyorum yine de aynı görünüm

Tüylerinizi alırken kırmışlar yani alan kişi uzman değil bu konuda belli ki. Lazer yaptırın doğumdan hemen sonra. Hem.bu delikli görüntü gecer hem de tüyleriniz daha seyrek ve ince çıkar zamanla da biter

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/QPhai6c.jpeg]
    Merhaba yorumları okuyunca yazmadan geçemedim ilkez yorum yazıyorum fotoğraf gözüküyor mü bilmiyorum ama bu kremi ağda yapmaya başlamadan önce üç gün sürün adayı yaptıktan sonra üç gün yine devam edin kese yapmayı ihmal etmeyin ağdan hem sonra duşa girmeyin gözenekler açık olduğu için su kıl köklerini besliyor.

Adsizbayan evet canım çilek ya da tavuk derisi deniyormus ama lazer baya iyi geliyormuş ama emzirme döneminde lazer nasıl olur bilmiyorum etkisi azalır mı cunku doğum sonrası hala regl olmadım ben

Olalalalal ya cok kötu :( lazere git bi an once dogumdan sonra düzelcek gibi gozukmuyır hepmş böyleydi

Olalalalal ben estetisyenim kesinlikle tek çözümün lazer kılların kalın gözeneklerin geniş görüntü bu kiminde de yapısal ama lazer çözüm sakın jilet falan yapma düzenli kese yap kıl köklerin kapanınca bu görüntüde büyük ölçüde gidecek üzülme.. hamileyken bile lazere gelen kadınlar vardı bir sakıncası yok aslında doktorlarına da sorup geliyorlardı hatta git demiyorum şimdi yanlış anlama… Doğum sonrası başlarsın

Olalalalal ben fenomen bi kız var ona sordum üre içeren krem kullan ve fırça kullan dedi

6 gün sonra

Ballisi53 bir de bunu demeyeyim bakalım sorun çok daha derin gibi ama denemekten zarar gelmez. Dizden yukarımda böyle bir şey yok hiç hem jilet yüzünden oldu

Olalalalal olabılırde ben hıc jılet kulalnmadım hayatımdahep agdaydı ama hala daha agdaya gıderekn kese yapıp tum batıkları cıkartıp gıdıyorum asla boyle bir gorntu elde etmedım kıllıda degılım gercı ama dedıgım gbı bence denemekten zarar gelmez guzel e kese yap

Olalalalal gözeneklerle alakalı bir.durum killarinizin çıktığı gozenekler çok genis neyle alırsanız alın bu görünüm olacak lazer çare olabilir doğumdan hemen sonra başlayabilirsiniz bir sorun olmaz

Olalalalal benimde böyle batık olmamasına rağmen ağda ile alıyorum hep ama hiç değişmiyor buna bi tür deri bilmem nesi diyorlardı

Olalalalal Canımmm ☺️☺️ İyice uzat kıllarını ağda yap kıllı fırçalarr varrr trendyol da var sanırım at kılı fırçası duştan çıktıktan sonra güzelce tara düzenli kullanırsan istedigin gbi olur ☺️👍