Form konularını incelediğimde bir sürü farklı farklı başlık altında konu açıldığını gördüm. Elbette ki herkes ihtiyacına ve merak ettiği döneme göre araştırma yaptığını için çoğu zaman en değerli konular altlarda kalmış oluyor ve bir çok kullanıcı bu değerli ve güzel paylasimlara ulaşamıyor.

Bu sebeple böyle bir liste postu oluşturmak istedim. Buradaki amacım tek tek sorulan sorulardan ziyade herkes kendi kullandığı ve gerçekten memnun kaldığı tavsiye edeceği ürünlerin listesini paylaşsın ki hep birlikte en doğru ve güzel bilgilere ulaşabilelim.

Kullandığınız, memnun kaldınız ve tavsiye edeceğiniz ürün ve markalarını liste şeklinde paylaşalım;

1. Prezervatif
  2. Kayganlaştırıcı
  3. Geciktirici
  4. Bayan parfümü
  5. Erkek parfümü
  6. Erken boşalmayı önleme yöntemi
  7. Doğum kontrol yöntemi
  8. …..
  9. …..
  10. Liste uzayıp gider. Hadi bakalım hep birlik olalım ve hep birlikle en güzel tecrübelerimizi birbirimize faydalı olması için aktaralım.

Arastimacinadin15 Aile planlaması derken ben listeyi örnek olarak yazdım alsinda burada kastım. Kim hangi marka hangi ürünü kullanıyor onları yazsın diye.

Mrve-Mom 1.ve 7. hariç diğerlerini merak ediyorum,yazabilirseniz iyi olur benim gibi merak edenler için de 😉

Mrve-Mom erkek parfümü olarak burberry Classic önerebilirim ben seviyorum onun kokusunu 🤗
        Kadın parfümü olarak : Chanel chance 👍🏻

Mrve-Mom
          Prezervatif : Durex geciktiricili olan 😂
          Kayganlaştırıcı : kullanmadım ama ok play var ya mor siyah o iyiymiş 😂
          Geciktirici : prezervatif olarak kullanıyoruz sadece 😂
          Bayan parfümü : ya dior hypnotic poison yada narciso Rodriguez toz pembe şişe 😂
          Erkek parfümü : odunsu kokular herhangi biri olabilir 😂 genelde odunsu olup da hoş olmayanı görmedim 👌
          Erken boşalmayı önleme yöntemi : ya geciktirici yada dikkat dağıtma. Ya boşalmamak için kafayı dağıtıcak he bir de bu cinsel uyarıcı haplar da geç boşalma yapıyor.
          Doğum kontrol yöntemi : aylık iğne tek geçerim. En rahatı 🙏

deleted77, başlığı Özel listem olarak değiştirdi.

Mrve-Mom bunlardan bir tek parfüm önerisinde bulunabilirim diğerlerini kullanmıyoruz 😂 calvin klein women hem temiz hem çiçeksi hem kadınsı 🌸

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Mrve-Mom prezervatif BİM’inki😂
            Kayganlaştırıcı ilk evlendiğimizde durex almıştım güzeldi
            Erkek parfümü uygun fiyatlı olarak avon full speed sarı olan efsane, biraz daha lüx olarak burberry (bence avon daha güzel)
            Bayan parfümü arayışındayım ferah ve güzel çok ağır olmayan koku tavsiyesi varsa bekliyorum

Mery18 Daha önceleri defalarca konu açıldı bir çok kişi paylaşımlarda bulundu hepsi bir arada olsun diye açtım bende.

Fairytalee bende kullananlar varsa yazarsa öğrenmek ve bilgi qlmak için bu paylaşımı yaptım. Umarım güzel bilgiler paylaşanlar olur.

Mery18 biz daha önce herşeyi kullandık diyebilirim size geciktirici ile ilgili ama hiç birinde istediğimiz sonucu elde edemedik. Eşim doktora gitmeye karar verdi ve kontrol sonrası ilaç verdi doktor kendisine şimdi diyor ki neden bu kadar para döktük onca şeye keşke ilk başta gitseydim doktora yani demem oki bence erken boşalma sorunu olanlar doktordan başka birşedr çözüm yok. Önceden 1 dakika sürmezken şuan 20 dakika çok rahat ön sevişmesiz ilişkimiz sürüyor.