Meyzi90 bende de var polikistik over. Bende 1 sene boyunca denedim çocuğum olmadı 1 sene sonra hamile kaldım düşük yaptım. 6 aydır yine deniyorum hala olmadı. Doktprun ilk tavsiyesi OVULASYON TESTİ oldu. Bide kesinlikle beslenme düzenini değiştir. Karbonhidrat ve tatlıyı olabildiğince bırak. Sebze ağırlıklı beslen. Ben sırf bunun için şu an diyetisyene gidiyorum POLİSKİSTİK olduğunu söyledim diyet listemi ona göre yaptı. Bide bi arkadaş hayıt otu demiş ama her ot her insanda aynı etkiyi yapmıyor. Hayıt otu prolaktini yükseltiyor. Adetin son günü gidip hormon değerlerine baktır. FSH, PROLAKTİN yüksek veya düşükse bunlar gebeliğe engel olur onun içinde ilaç veriyorlar. O kadar çok araştırdım ki bunlar kulaktan dolma bilgiler değil yani. İnstagramda da birgebeningünlüğü sayfası var ovulasyon testlerini ordan alabilirsin sana nasıl yapacağına kdar herşeyi söylüyor.
Polikistikover😞
el_ebruli bilmiyorum doktor kendiliğinden kaybolur sonra geri çıkabilir dedi
Meyzi90 evet engel diyor doktorlar ama oluyor sen çivanpercemi yada sogan suyu kurunu uygula muhakkak bide kafana takmadıgın sürece olur bilmiyorum kac yasındasın ne zamandır cocugun olmuyor ama doktorların dedıklerınıde yap muhakkak olur allahın izni ile
Bende polikistik overliyim. Kilo ve stres en büyük düşman. İlk çocuğuma 4 yıllık tedavi sonucu hamile kaldım. Stres ve kilo sorunum çözülünce doğumdan 10 ay sonra 2. Ye kendiliğimden hamile kalmışım. Şuan oğlum 2,5 kızımda 1 yaşında🥰
Pcoslu1anne merhaba tedavi görerek mi kaldınız yoksa zamana bıraktığınız için mi
Blablablaaa__ soğan kürünü nasıl uyguladınız acaba
Duyguuu Ilac tedavisi gördüm 5 ay birakinca hamile kaldim bunun yaninda kilo verdim tabi
KbraOzy bence takma canım benim bir akrabam da çok kafaya takıyordu araştırdı her şeyi öğrendi düşük yaptı falan bir gün kafamı dağıtmak istiyorum dedi gidip bir işe girdi unuttu hamile kalma olayını ve tatile gittiğinde hamile kaldı yani bazen psikolojik oluyor Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder sana 🌺
Meyzi90 merhaba bende pcos hastasıyım bır düşük gebelık gecırdım suanda hamıleyım dusuk tehdıdı var ama bu hastalıgımla ılgılı degıl. Ilk gebelıgımde 2 bucuk yıl sonra ılacla hamıle kaldım suan dogal yollarla hamıleyım ınancınızı kaybetmeyın doktor kontrolünüzü ihmal etmeyın tüp bebek servıslerınden randevu alıp oraya devam etmenızı tavsiye edıyorum ama bu tup bebek olacagundan degıl orda daha detaylı her ay ılgılenıyorlar bana kadın dogum doktorum önermişti hayırlısıyla sızde hamıle kalırsınız ınsallah beslenmenızede dıkkat edın
Pcoslu1anne özel olmaz ise kaç kilodan kaça düştünüz
Seleniko yok ben kafama takmıyorum yapılması gerekeni yaptım bıraktım zaten ne zaman olursa kafasındayım. Arkadaş sorduğu için bilgilendirdim. Evet her şeyin başı psikoloji ama bi sıkıntı varsa yine de engel oluyor. İlk gebeliğimde kafaya takmadığım zaman oldu ama 10 haftalık kaybettim ben. O yüzden gerekli bütğn testleri yaptırdım
Meryemtura inşallah çok teşekkürler🙏🙏
Blablablaaa__ aynen daha çok olumsuz şeyler yazıyor🤷♀️
Meyzi90 bende de vardı 8 sene önce evlendim soğan suyu ictim doktor bana çocuk olmasını engelliyor demişti ama 6 sene önce bir çocuk oldu çok şükür hamile kalınca kist ler kaybolmustu 5 sene sonra tekrar bir çocuğum oldu kayboldu kist ler
Duyguuu soğanı dörde bölüp kaynatıp ilittigim suya attim beklettim ictim canım surekli yapmakta fayda var basla bırak yapınca bi sonuc alamayabilirsin
Duyguuu 76 kilodan 69′a düştüm oyle aman aman fazla kilo vermedim hatta bunu bile vermem o kadar zor oldu ki
Pcoslu1anne bende şuan 70 kiloyum biraz daha dikkat etmeye başladım ikinci istiyoruz ama olmuyor pco zor olmaz vs dedi Dr moral motivasyon çok kötü