Ilk iliskim daha yeni oldu,acisi gecmiyor. Uzun muddet birliktelik olmasa sonradan birlese bilirmi kizlik zari

2 ay sonra

Bende yenı evlendım dugunum olcak korkuyorum hemen gecermı acısı kac kere yapmak gerek

makbus

makbus nıkahlı eşimle bırlıkte olmak ıstyoznkımse bılmeden acaba baskası anlarmı?

Dilekdnsmz
        İlişkiye girildiği başkası tarafından anlanmaz canım. Dışarıdan anlaşılan bir durum değil ilişkiye girmek

Dilekdnsmz Hayır canım yapmaz. İlk ilişki ağrısı (acısı) anlıktır belli bir süre sonra geçer. Tabii burda partnerinde rolü büyük. Sende oda rahat ve dikkatli olursanız acısını bile hissetmezsin.

Tubis pekı soyle sorım . Ben cok zayııfm eşim benden ıkı uc kat kalıplı bırı bunun agrıya bı artı bı eetkıısı olurmu umarım anlamıssınızdır bnı☺

Dilekdnsmz ☺ Anladım canım. Herhangi bir etkisi olmaz. Davranış önemli sadece. İlk bir kaç ilişkide fazla zorlama ve abartı şeylerden kaçınmak gerekiyor.

Incimuhammet hayır böyle bir birleşme gerçekleşmez 🙁 ama acısı da diner zamanla merak etme

Incimuhammet kızlık zarı birleşmez hayır. Ama acısı zamanla geçer merak etme

Incimuhammet kızlık zarı birleşmez ama zamanla acısı geçer alışırsın merak etme

Foxydaisical bu ameliyat olduğu için olağanüstü bir durum yoksa tercih edilmemeli bence