• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

Blablablaaa__ hahaa🤣 valla bilmiyorum bizimki de bunun gibi oldu işte gözleri acıktı ama uyku sersemi olunuyor herhalde 🤣🤣

130130 normalde de uykusu çok ağırdır da burda işime yaradı 🤣 aklı başında olsa uykum var sonra şimdi olmaz derdi 🤣

Deleted6 😅😅 dua et 💩 yapmadıma deseydin zorla yaptıysa😂 ben onu denemek istiyorum ama korkuyorum 🙈

Mery18 😂 bende sarhoştum içmiştik eşimle evde yeni evliyken oda bana aynı senin eşine yaptığın gibi yaptı hatırlamıyordum sabah😂

130130 çok acıyo , ilkte kanamisti kaka gelmişti falan , bi süre acısını çektim ama tek seferde girmişti bana , belki ondan çok acı cekmisimdir , ama değmez bence, sonuçta sonrası sağlık açısından tehlikeliymis canısı, hak yolu varken bok yoluna girmeyelim 🌼

Deleted6 haklısın zaten eşim hiç demedi biz sevgiliyken birlikte olduk o zaman bile demedi deneyelim evlenince de demedi bazen arkadan yapmaya çalışıyor acıyor dedgimde bırakıyor

130130 şimdi başka biriyle evliyim, baştan konuştum bnde
              eğer böyle bişey istersen boşanmaya bile guder bu konu dedim, bi daha ağzını açmaz

Orange-woman 😂😂 hırsız girse benden önce başka hırsız girmiş der giderdi. Senmi kilolu eşinmi

Baykus oha yaa eşin nasıl müsade etti. Ay biz de 2 aylık evliyken gelmişti kayınbaba kaynana 10 gün kaldırlardı araba almıştık onu getirmişlerdi gelince gitmemişlerdi 😂

130130 kız normalde uyanırım da kaç gündür işlerim vardı yapılacak inlari peşpeşe yapinca yorgun düştüm demek ayılamadım uykudan 😂😂 diyorum uykuluyken uyanik olsam böyle tatlı gelir miydi bana böyle güzel yapar miydim diye sonra esimde diyince nasil guzeldi zor tuttum kendimi bide içine boşalmış olsaydım daha da güzel olurdu ama diyorum onunda gelir sırası bi gün bekle o günü 😂😂😂

130130 bende anlatayim bari 😊 yeni sozlu sayiliriz esimle surunme yoluyla bosaliyoduk arabada yapardik genelde bi ara gunduz vakti parkta ormanlik alan sayilir bi yerde yapiyoduk yari ciplak biz o hirsla yaparken polisler gelmis bizim arabanin yanina fark etmedik polisler resmen yari ciplak gordu bizi ailemize soylerler diye o kdar korkmustuk ki altima yapcaktim korkudan ikimizide uyardilar numaramizi flan aldilar 😊😊