Blablablaaa__ hahaa🤣 valla bilmiyorum bizimki de bunun gibi oldu işte gözleri acıktı ama uyku sersemi olunuyor herhalde 🤣🤣
Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈
Blablablaaa__ kızz nasıl uyanmıonuz yaa ben eşim dönerken uyanıom😀 bizimde sabahları olur beni kaldırır arkadan sert bişey 😃
Orange-woman 😂😂 hırsız girse benden önce başka hırsız girmiş der giderdi. Senmi kilolu eşinmi
Sessiz_Nota hee yumurtluyom sabaha senin sucugundan bir parça kesip sucuklu yumurta yapalım deseydin 😂😂😂
Mery18 o sersemlik benim çok hoşuma gidiyo iste 😂😂
Peynirlikadayif 😂😂 biz bebeyi uyutup duşta salonda nerde istersek eşim agzımı kapatıyor duyan olacak die😂
seksirella ahahahahahahah allah seni
130130 kız normalde uyanırım da kaç gündür işlerim vardı yapılacak inlari peşpeşe yapinca yorgun düştüm demek ayılamadım uykudan 😂😂 diyorum uykuluyken uyanik olsam böyle tatlı gelir miydi bana böyle güzel yapar miydim diye sonra esimde diyince nasil guzeldi zor tuttum kendimi bide içine boşalmış olsaydım daha da güzel olurdu ama diyorum onunda gelir sırası bi gün bekle o günü 😂😂😂
130130 aynen ya😂😂😂 eşim kilolu
130130 bende anlatayim bari 😊 yeni sozlu sayiliriz esimle surunme yoluyla bosaliyoduk arabada yapardik genelde bi ara gunduz vakti parkta ormanlik alan sayilir bi yerde yapiyoduk yari ciplak biz o hirsla yaparken polisler gelmis bizim arabanin yanina fark etmedik polisler resmen yari ciplak gordu bizi ailemize soylerler diye o kdar korkmustuk ki altima yapcaktim korkudan ikimizide uyardilar numaramizi flan aldilar 😊😊