130130 ahahahah😂😂😂o eşek diye bildim sadece😂
Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈
130130 Bende eşimi sürekli taciz ederim poposunu ellerim poposuna vururum sonra ohhh popon çok güzel derim o anki tepkilerini anlatamam gülmekten altıma kaçırdığım zaman bile oldu bana sen iyimisin neden götümü elliyon neden öyle yapıyon sen sapıkmısın senden korkmaya başladım artık gece rahat uyuyamıyorum senin yüzünden gibi şeyler diyor ma gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor dünde fanfinifon yapacaz ateşlenmişiz götünü elledim durdu ve bana hayatım acaba sende bi topluk olabilir mi ? Dedi sabaha kadar güldük ya
Ecemsss 😅😅😅haaahhaaaa
Ecemsss ya ahahahaha 😆bbende bazen şaplak attığımda bi bakışı var neyden şüpheleniyor çok merak ediyorum kendisi her fırsatta dayar vurur ısırır kıstırır bek yapınca cok farklı bakıyor bana
130130 bende bi tane anlatayım barı eşimle ben biraz sert severiz bir gün evde bi kelepcemiz var dolapta benim erkek kardeşimde 6-7 yaşlarında bizde kaldı gitmiş dolapta onu bulmuş ama bi seviniyor anlatamam abla enişte nolur bu benim olsun ben polis olmak istiyorum zaten diyor ama ben ve eşim gülmekle altımıza edecektik nerdeyse eşim kardeşime dedi ki o bizim değil komşunun oğlusu unuttu bizde ayıp olur ona vermemiz gerek diye aklımıza geldikçe DHA Güleriz
130130 haha tıpkı biz çocuk battaniye sesine uyanıyor 😑
Kis_masali 😂😂 Balayının ilk günü otele giriş yaptık odaya çıktık, sıcaktan ölmüşüz duşa girelim dedik. Eşim tutturdu birlikte girelim diye girdik tabi rahat durur muyuz. Bi çıktık bütün oda su içinde odanın telefonu zır zır çalıyor, ben telefona bakarken kapı çaldı eşimde kapıyı açtı. Karşı odadaki adam ve otelin müdürü falan kapıda. Koridordaki halı odadaki parkeler heryer sudan mahvolmuş😂 koca bir makineyle vakumlayıp çektiler, en son temizlemeye gelen abla gülmemek için tutuyordu kendini abla gül gül dedim eşim ben abla başladık gülmeye😂 sözde gider tıkalı işte😝
Delimine Nie basmis su odayi soncta banyoda saatlercede dursanz gideri var
Antisosyall tel toka tıkamış gideri çok saçma ama, birde görseniz duşakabinle yer arası 1 parmak mesafe bile yok banyonun kapısının önünde de bişey yok su direk dışarı gidiyor yani otelin de eksiği