Aslan eşin naptı peki? Benimki kusmaya başlardı herhalde🤣
Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈
kopuklukahve tut tut diyo 😂😂 ulan tutabilsem tutcam zaten 😂 bütün mesaneyi boşalttım
çekirdegimi kolami alıp geldim
niyet ettim yorumları okumaya 😁 siz hep gülün emi 😘
Kiz bizde banyo da yapalım dedik bu sefer banyo taburesi vardı eşim yapılı maşallah tam oturdu üzerinde ben de üstüne oturacakken tabure kırıldı sonra klozete çarptı kapağını kırdık fln🤣🤣🤣🤣🤣
Aslan hahahaha iyi yapmışsın boşver🤣🙈
130130 haaahhhaaaa 😅😅çok iyi
130130 yeni evliyiz tabi o sıralar daha ev duzuyoruz yerlesmedik eşimin ailesinde de odamız var orda kalıyoruz halası kızı vs gelmişti bizde sıkıldık sarmadı eşimin canı çekmiş odaya git sonra beni çağır dedi öyle de yaptım kapıyı kilitlemeyi unutmuşuz ben bacaklarımı omzuna kaldırdım tam git gel yapıyor adam bosalicak arkadan Cat diye kız kuzeni açtı bizi gördü kapattı 😂😂 adamın ayağına kramp girdi öylemi götünü gördü kız 😂 bide şeker vermek için çağırdı fakat olay şu kız gidesiye suratimiza bakamadi mosmordu 🤣🤣🤣
seksirella 😂😂😂😂felaket bi durum😂😂o da çat diye ne açıyo kapıyı canım. Yeni evlisiniz siz😂biz yeni evlendiğimizde 2 ay kımse bize gelmedi biz sıkıldıkça gitmiştik el öpmeye falan. Ayıp etmiş kız😁
seksirella buna çok güldüm ya 😂😂😂
Kis_masali arada evlerine oturmaya vs gittigimizde görünce gulesim geliyor eminim ki unutmamistir asıl olay bide şu 😂 önceden eşimle diyaloglara giren kız şuan asla girmiyor yüzüne bakmıyor 😂🤣
seksirella 😂😂😂😂😂iyi mi olmuş kötü mü bilemedim😂😂😂anlatmışmıdır ki birilerine😂ay ben utanırdım bi daha görüşmeye çekinirdim bee😂😂