130130 Aslan ayyy geçen bende eşimin yaptığı şakalara gülmekten sesli gaz yaptım tutamadım ilk defa beni sesli gaz yaparken gördü😂😂😂
Kedicik Kiz bizde banyo da yapalım dedik bu sefer banyo taburesi vardı eşim yapılı maşallah tam oturdu üzerinde ben de üstüne oturacakken tabure kırıldı sonra klozete çarptı kapağını kırdık fln🤣🤣🤣🤣🤣
Deleted6 130130 seni mi kircam canısı, ilk arkadan ilişki olduğunda ben istememistim zorla yapmıştı falan , sonra şeyin ucunda kaka gelmişti, çok utanmistim o da kusmaya gitmişti 😁
seksirella 130130 yeni evliyiz tabi o sıralar daha ev duzuyoruz yerlesmedik eşimin ailesinde de odamız var orda kalıyoruz halası kızı vs gelmişti bizde sıkıldık sarmadı eşimin canı çekmiş odaya git sonra beni çağır dedi öyle de yaptım kapıyı kilitlemeyi unutmuşuz ben bacaklarımı omzuna kaldırdım tam git gel yapıyor adam bosalicak arkadan Cat diye kız kuzeni açtı bizi gördü kapattı 😂😂 adamın ayağına kramp girdi öylemi götünü gördü kız 😂 bide şeker vermek için çağırdı fakat olay şu kız gidesiye suratimiza bakamadi mosmordu 🤣🤣🤣
Kis_masali seksirella 😂😂😂😂felaket bi durum😂😂o da çat diye ne açıyo kapıyı canım. Yeni evlisiniz siz😂biz yeni evlendiğimizde 2 ay kımse bize gelmedi biz sıkıldıkça gitmiştik el öpmeye falan. Ayıp etmiş kız😁
8878_545 seksirella iyi olmuş kızın malligi söyle yeni evli bile olmasan çalıp girilir pat diye girenlere uyuz oluyorm