KaanAybars Merhaba hanımlar benimde eşimle bir olayım olmuştu domalmis bir vaziyette eşim arkada tam geleceği zamn saçlarımı tutuyorm ki saçıma başıma gelmesin sperm die ama gel gör ki saçımı tutarken sperm kulagimin içine girdi 😄iki gün kulak duymadı eşim maşallah taramalı tüfek gibi nereye ateş edeceği şaşırdı ve sonu kendinin yataktan düşmesi oldu ben kulagimi tutuyorm eşim yere düşmüş acı cekiyor 😅😅
Aslan 130130 ayy anlatsam mı anlatmasam mı kararsız kaldım ama anlatim madem 😂 eşimle bi konu hakkında çok gülmüştük sonra sevişmeye başladık ve ben üstüne çıktım sonra o konu aklıma geldi bide adamın şeyi içimde gel git yapıyoz gülmekten işemiştim 😂😂 o yüzündeki ifade ayy yatak hep sidik içindeydi 😂😂
130130 Aslan ayyy geçen bende eşimin yaptığı şakalara gülmekten sesli gaz yaptım tutamadım ilk defa beni sesli gaz yaparken gördü😂😂😂
Kedicik Kiz bizde banyo da yapalım dedik bu sefer banyo taburesi vardı eşim yapılı maşallah tam oturdu üzerinde ben de üstüne oturacakken tabure kırıldı sonra klozete çarptı kapağını kırdık fln🤣🤣🤣🤣🤣
Deleted6 130130 seni mi kircam canısı, ilk arkadan ilişki olduğunda ben istememistim zorla yapmıştı falan , sonra şeyin ucunda kaka gelmişti, çok utanmistim o da kusmaya gitmişti 😁