130130 komiklik degılde cahıllık şimdi aklımıza geldıkce guluyoruz biz evlendıgımız zaman ilişkiye girmeye çalışıyorduk olmuyordu sabaha kadar ugrastık bi turlu gırmıyor ben korkuyom stres yapıyom haliyle kendımı kasmaktan gıremıyormuş meyer eşime demiştim sen yanlış deliğemi sokuyon acaba oda iki delik var sacmalama demişti bende ama içinde çiş deliğide var sen oraya sokmaya calıştıgındanmı gırmıyor demiştim sonra oturup internetten nasıl olcagını arastırmıştık baktık olmadı yıne bu sefer oturup takı saymıştık
Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈
Ceren1234 çiş deligi 😂😂😂😂😂
130130 yeni evde sular yok birşey yok bizim de fantazi yapasımız tuttu tam doggy den yüzümü döndüm 😂😂 dönmez olaydım. Saçıma boşaldı 😒
130130 kimseye soramazdımki o an millet zaten o işi yapcagımızı biliyor bide yapamadıgımızı bilseler sabaha kadar oturduk muhabet ettık niye olmuyor dıye konustuk yarım yamalak bişeyler yaptık ama tam birleşme olmadı ilerleyen gunlerde deneye deneye ögrendik 🤭
Cikolatalikek yapış yapış hele bide kuruyunca keçe gibi yapar saçı😂
Merhaba hanımlar benimde eşimle bir olayım olmuştu domalmis bir vaziyette eşim arkada tam geleceği zamn saçlarımı tutuyorm ki saçıma başıma gelmesin sperm die ama gel gör ki saçımı tutarken sperm kulagimin içine girdi 😄iki gün kulak duymadı eşim maşallah taramalı tüfek gibi nereye ateş edeceği şaşırdı ve sonu kendinin yataktan düşmesi oldu ben kulagimi tutuyorm eşim yere düşmüş acı cekiyor 😅😅
130130 ayy anlatsam mı anlatmasam mı kararsız kaldım ama anlatim madem 😂 eşimle bi konu hakkında çok gülmüştük sonra sevişmeye başladık ve ben üstüne çıktım sonra o konu aklıma geldi bide adamın şeyi içimde gel git yapıyoz gülmekten işemiştim 😂😂 o yüzündeki ifade ayy yatak hep sidik içindeydi 😂😂
Aslan 😅😅 seninki daha iyi neye güldün acaba bu kadar
KaanAybars valla onu hatırlamıyorum ama iyi işemiştim ya 😂😂
KaanAybars ahahhaah benimde göze ateş etti😂