Mayoneziseverim millet o doktora gitmek için can atıyor valla ne kurulması 🤏
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
seniseviyorum iyi anlıyorum seni bnde istiyorum ikinci olmuyor ama gebelik yok cnm olsaydı adete 5 kalabbile cikardi
Agustosirilsiklam teşekkür ederim canım benim insan olmayınca üzülüyor rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah bir kızım var onun bir kardeşi olsun istiyorum eşimi bu ay ikna ettim hep korunurdu bu ay korunmasız ilişki oldu hep yumurtlama günlerini de degerlendirdik ama maalesef yok işte 😔😥🙏
Agustosirilsiklam evet şu an 32 haftalık gebeyim, oğlum olacak. Allah nasip ederse birkaç yıl sonra da kızım olsun istiyorum gerçekten ☺
seniseviyorum yine olur cnm çok takma
adastra maşallah inşallah nasip olu😊🤗
Agustosirilsiklam öyle olduğunu düşünmüyorum bu erkekten gelen kromozomla alakalı. Yumurtlama günü Halime kaldım Gül gibi kızım var ❤️
Hayirlisibegulum yumurtlams günü olduğuna eminseniz öyledir
Agustosirilsiklam inşallah, çok teşekkür ederim ❤
Agustosirilsiklam evet eminim onun dışında korumasız hiç ilişkimiz olmadı tek seferde hamile kaldım
KirmiziOjeli sakıncası yoksa anlatabilirmisiniz😊
Agustosirilsiklam benim halamın 3 kızı var erkek istiyodu tam yumurtlama gününde değerlendirdiker erkek oldu
Ve yumurtlama günde erkek oluyor
Agustosirilsiklam valla linçleme diyorsun ama insan kendini tutamıyor. Neyse birşey demicem yinede sadece şu x ve y kromozomu nasıldır kimde vardır nasıl olur bi bakın. Sende olmayan kromozom nasıl ilk gün erkek ikinci gün kız olsun.
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam eşinde xx kromozomu çoksa istersen tam yumurta çatladığı saat olsun kız olma ihtimali yüksek ama sağlık dile tamam insan ikisini tatmak ister lakin sağlıklı olsun yeter.inşallah Allah gönlüne versin kuzum ne diyelim😊kucağı boş kalmış öyle insanlar varki bazen cinsiyet muhabbeti yapmaya utanıyorum yani herkes konuşuyor yalan söylemeyelim kız erkek çocuk muhabbetini
Agustosirilsiklam Doktorlar da bilim adamı değiller atomu parçalamıyorlar sonuçta. Böyle bir ihtimal vardır onu söylemiştir, bebeğin cinsiyetini söylerken dahi %78 %80 kız yada erkek diyorlar kendilerinden emin olarak söylemiyorlar. Mesela ben 24 haftalıkken başka doktora gittim onda bile %100 kız demedi her şeyi belli olmasına rağmen %90 kız diyebilirim dedi. Nasıl bu kadar emin söylemiş ve başka doktora gitmeyerek tek bir kanıya inanmışsınız hayret doğrusu. Bence oğlunuz olmasını istediğiniz için buna tam tekmil inanmayı uygun görmüşsünüz.
Bu arada planlı gebelik yaptım, yumurtlama günümde hamile kaldım. Bir kızım var.
Agustosirilsiklam bence böyle şeyleri fazla takmayın Allah verir hayırsız olur verir hasta olur verir size hayatı zindan eder .. sadece hayırlı sağlıklı evlat dileyin gerisi boş bi oğlum bi kızım var ikiside kız yada ikiside erkek olsaydı aman bide bu olsun diye asla dert etmezdim nice dertler varken böyle bişeyi dert etmekte yersiz olmuş rabbim hayırlısını nasip etsin 🌸
seniseviyorum bence var çok yeni daha muhtemelen 1 haftalik
Agustosirilsiklam adı neydi doktorun
Lagosiyawo Cok şükür Allah nasip etti ztn 💙