Agustosirilsiklam benim halamın 3 kızı var erkek istiyodu tam yumurtlama gününde değerlendirdiker erkek oldu
Ve yumurtlama günde erkek oluyor
Erkek bebek(lincleyecekler girmesin)
Agustosirilsiklam valla linçleme diyorsun ama insan kendini tutamıyor. Neyse birşey demicem yinede sadece şu x ve y kromozomu nasıldır kimde vardır nasıl olur bi bakın. Sende olmayan kromozom nasıl ilk gün erkek ikinci gün kız olsun.
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam eşinde xx kromozomu çoksa istersen tam yumurta çatladığı saat olsun kız olma ihtimali yüksek ama sağlık dile tamam insan ikisini tatmak ister lakin sağlıklı olsun yeter.inşallah Allah gönlüne versin kuzum ne diyelim😊kucağı boş kalmış öyle insanlar varki bazen cinsiyet muhabbeti yapmaya utanıyorum yani herkes konuşuyor yalan söylemeyelim kız erkek çocuk muhabbetini
Agustosirilsiklam Doktorlar da bilim adamı değiller atomu parçalamıyorlar sonuçta. Böyle bir ihtimal vardır onu söylemiştir, bebeğin cinsiyetini söylerken dahi %78 %80 kız yada erkek diyorlar kendilerinden emin olarak söylemiyorlar. Mesela ben 24 haftalıkken başka doktora gittim onda bile %100 kız demedi her şeyi belli olmasına rağmen %90 kız diyebilirim dedi. Nasıl bu kadar emin söylemiş ve başka doktora gitmeyerek tek bir kanıya inanmışsınız hayret doğrusu. Bence oğlunuz olmasını istediğiniz için buna tam tekmil inanmayı uygun görmüşsünüz.
Bu arada planlı gebelik yaptım, yumurtlama günümde hamile kaldım. Bir kızım var.
Agustosirilsiklam bence böyle şeyleri fazla takmayın Allah verir hayırsız olur verir hasta olur verir size hayatı zindan eder .. sadece hayırlı sağlıklı evlat dileyin gerisi boş bi oğlum bi kızım var ikiside kız yada ikiside erkek olsaydı aman bide bu olsun diye asla dert etmezdim nice dertler varken böyle bişeyi dert etmekte yersiz olmuş rabbim hayırlısını nasip etsin 🌸
seniseviyorum bence var çok yeni daha muhtemelen 1 haftalik
Agustosirilsiklam adı neydi doktorun
Lagosiyawo Cok şükür Allah nasip etti ztn 💙
Aysehsdmr43 Dr Eray Balcan
Akrep Sacma olmadi valla doğruymuş demekki 🙏
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam bebisim erkek ama hesaplamadan yaptığım icin bilmiyorum
Agustosirilsiklam tamam bakym netten
Agustosirilsiklam aaaa benim drum ben şok 😅 yaman cerrahi Eray hoca muhteşem bi dr asistanı nazo da öyle çok seviyorum iki çocuğumuda onda doğurdum
Agustosirilsiklam beniöli yumurylama döneminde oldu oğlum olcak.isteyerekte olmadı bebeiş eşim tam yumurtlama döneminde kaçırmış kaçırcanı ve sonuç hamilelik
Agustosirilsiklam hamile kalmak istediğim ay çok ilişkiye girdik ama yumurtlama günüde özellikle girdim yine bebeğim erkek oldu ama ne alaka bilemedim ben tam
- Düzenlendi
Agustosirilsiklam böyle birşeyi biz ayarlayamayız. Siizn dediğiniz olay şu. Kız sperm çok yavaş ama uzun ömürlüdür. Erkke sperm çok hızlı ama kısa ömürlüdür. Yumurtlamadan önce girilen ilişkide kız daha yüksek evet çünkü kız sperm uzun ömürlü olduğu için 72 saat sanırım yaşıyor. Erkek spermler ölüyor tabi artık. Yumurtlama zamanıda erkek sperm daha hızlı olduğu için oranla yüzde 70 daha yüksek tutması. Ama tekrar tekrar söylüyorum biz ayarlayamayız.
Bunlar sadece bilimsel açııklamalar.
Bu arada ovulasyon ile gebe kaldım yani yumurtlama günümü biliyorum 20 şubat 2019 hshdhshs
Tam o gün ilişki oldu ve rabbim gönlüme göre verdi bir prensesim oldu. ☺️
Lagosiyawo çok iyi muhteşem bı doktor ya bnde kızımı onda doğurdum oglunada onda takipliydim😊🌷
Blkz_07-01 Sizdede tuttmus demek😊