- Düzenlendi
Hshshdhdhhd ben 1 yıllık evliyim bakireydim bende benden hiç kan gelmedi ama eşim çok şükür bişey demedi lafını falanda yapmadı inşallah ta yapmaz
Hshshdhdhhd ben 1 yıllık evliyim bakireydim bende benden hiç kan gelmedi ama eşim çok şükür bişey demedi lafını falanda yapmadı inşallah ta yapmaz
Hshshdhdhhd benimki 3 günde bozuldu bunalıma girmiştim neden olmuyor diye. Bi de evlenmeden olmaz diyenlerdenim o kadar bekledik neden olmuyor diye hayal kırıklığı yaşamıştı m😄
Ysmnn122
Şanslısın canım😞 benim sevgilim bu tür durumlara çok düşkün olduğu icin benim korkularım var hakkımda öyle duşunmesini istemem ailem de ayni şekilde
Deleted9 aynen bende evlenmeden asla olmaz😄
Hshshdhdhhd sayımız az kaldı ama 😀😀😂 ya tabi ki diğerlerine de saygım var herkesin seks hayatına kimse karısamaaaaz🙂😊😇😂
Hshshdhdhhd ama ben bakireydim
Hshshdhdhhd bu zihniyette biriyle olmana üzüldüm ailenede aynı şekilde. Sen kendini biliyorsun bi kan damlası mı olayı değiştirecek? Sevgilin biraz olsun araştırdıysa böyle şeyleri zaten bilgisi vardır , sana da güvenmese evlenmek istemez bence. Ayrıca kafana da takma bi yerlerden atlamayla zıplamayla olucak şey değil 😌
Hshshdhdhhd bakiresiniz kesin bilgi… çünkü hiç ilişkiye girmediniz :) ilk ilişkide benim de kanama olmadı neden niçin bilmiyorum. Öncesinde bisiklete binme acı ve kanama olayı yaşadım ama o zaman hiç ihtimal vermemiştim hala da vermiyorum.
Nimess
Bizim buradakıler bakırelik olayına cok ama cok düşkün her ne olursa olsun bende kendimi o durumda kötü hissetmek istemem eşimden utanırım.
Deleted9 aa bu ben 3. Günün sabahı oldu ama cok az kan geldi adama kalk doktora gidelim dedim saçmalama dedi 1*5 yıl bebek isteyip olmadığında doktora gittiğimde kızlık zarının çok kalın olduğunu henüz yırtılmadığını öğrendik 😆 bir operasyon ile doktor kızlık zarımı kesti
Hshshdhdhhd sende sıkıntı yok ama allah bilir esnektir , yoktur o zaman kan gelmez kendini kötü hissetme dediğim gibi sen kendini biliyorsun ilişkiye girmediysen bakiresindir 😌 ayrıca eşin olacak kişi senin tavrından duruşundan anlar ilk defa yapacağını 🙈
Hshshdhdhhd bakireligin o kana baglı degil yani bakirelik ilişki yasamamıs olmak degil mi ,yasamadıysan bakiresindir .o kanı ispat olarak goruyosunuz sadece ama bir sözünüz yeterli ,ispata ihtiyacınız yok.cogu kadında o zar yok yada esnek kanamıyor onlar ne o zaman? lütfen böyle düsünmeyin ya
Hshshdhdhhd çok mu önemli sanki anlayıp napicaksn
Hshshdhdhhd bakire olmasan da o ilişkiye girdiğinde kan gelir ki tabi daha önceden birlikteliğin olmadıysa sonuçta o gelen kan ilişkide zardan değil zedelendiği için kan geliyor
Hshshdhdhhd doktora gitmeden anlayamazsın. Ama ilişkiye girmediysen ya da içine bir şey sokmadıysan bakiresin. Senden gelecek bir damla kana bu kadar önem veren bir adamla da evlenilmez bu da dipnot olsun.
CesurCivCiv aa ben şok gerçekten vay be o kadar kalın yani😱 tez zamanda gelsin bebişiniz🥳
Deleted9 geldi elhamdülillah simdi 1 yaşında operasyondan sonra hemen hamile kaldım çok şükür yaa bizde şok olduk 1*5 yılda ilişki yaşıyorduk bide eşimle bazen dalga geçiyorum kızlığım bir makasa gitti diye 😆😆
CesurCivCiv iyımıs gerçekten 😀😂
Hshshdhdhhd bende hiç ilişki yaşamadım ama ilk gecemde kanamadı biz biraz tedirginlik cünkü halam ortalığı bozmak için elinden geleni yapıyorduk ayırmak için o yüzden sürekli araştırdım evli abla sordu merhaba dedi ki benimki doğumda bozuldu dedi düşün bazılarının dogum yapınca bozuluyo
Hshshdhdhhd bnmki Bi kıdım kanadı ve ben hala saklıyorum mecburen