Hico niye atarlanıyorsun ki anlamıyorum sen post açıyorsan herkes istediğini yazmakta Özgür (rencide edici ayrıştırıcı hakaret vs boyutunda olmadıkça)
Sürtünme de hamile kalinirmi?
eadrnn bence de kuzeni kandırıyor olma ihtimali çok yüksek
bisadekahve atarlanıyorsun diyorsun sanırım sen atarlanıyorsun ben bisey dedimi şimdi ne böyle konuşuyorsun ben teşekkür ediyorum yazıyorum sen yine ne söylüyorsun bana ne söylediyse onu yazıyorum siz ne konusuyorsunuz herkesin fikirleri aklı başka kim ne biliyorsa onu yaziyor
bisadekahve kuzenim yalan soyleyemez ben onunla doktora gitim doktor bana söyledi yanindaydim niye kaldıralım Allah Allah
Hico kızlık zarı gebelige engel degildir ama sürtünmeyle hamile kalınmaz ancak sipermi vajinaya boşalttıysa kalır oda cok zor bir ihtimal
bisadekahve bence kuzeni kandırmıyo arkadas kendi için soruyo diye düşündüm .kızmasının nedeni de bu olabilir ,ya böyle hamile kalmak istiyo yada kalmıs olma ihtimali var yoksa neden ısrarcı olsun ,doktorun söylemesine ragmen falan ama neyse farketmez herkes fikrini söylüyor sonucta
Rouge yani oda bi ihtimal diğer postlarına denk gelmediğim için ama dediğin gibi de olabilir
Noye boyle insanlari tersliyorsuniz ki bilmediklerimizide öğrenmiş oluyoruz hem herkezin dogal hakki herkez herşey sorar arkadaşlar
Rouge bende sizin gibi düşünüyorum bencede kendi için soruyor. -
(bu cevabım siizn için değil 10 ay korunmasız beraber oldum hamile kalmadım evliliğimin 10. Ayında hamile kaldım sürtünme yoluyla hamile kalınmaz bence
Naz12 kızlık zarıyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü 2 senelik evliyim ve ilk gece kanamam olmadı doktora gittim alttan muayene etti ve hala durduğunu çok esnek olduğunu söyledi ve 5 aylık oğlum var bence hamile kalınır
bisadekahve ben bi yerde okumuştum spermler çok hızlı hareket ettiği için ve spermler 2 gün mü yanlış hatırlamıyorsam canlı kaldığı için olabilirmiş
bisadekahve yani çok düşük bi ihtimal ama olabiliyormuş işte