SWiNDLER Brvnonk Ben rüyada beni kızdırdıgini sinirlenip üzdügünün gördüğünde o sinirle uyanıp yanımda uyurken bitane yapıştırıyorum
Kbranur65 Brvnonk evhamdir canım bende hamile iken gördüm eşimin başkasıyla evlendiğini gördüm sabah kalktım nerdeyse dövecektim ona anlattım güldü 😂😂😂
Brvnonk Kbranur65 O rüyayı hamileyken bende görmüştüm gece uyurken bağırdım o sarı kız kimdi diye şoka girmişti oda 😅😅
Rouge Brvnonk rüya işte..herkes en az bir kere gormustur böyle bisey ya 😂bende gördüm ister istemez insanın siniri bozuluyor. nişanlıma anlattım. o anki ruh haliyle, öyle bisey yapıcaksan da simdi yap bare evlenmekle ugrastırma demiştim sacma sapan..😕
Olivetti Nietzsche prezervatif var bide 🥸🥸🥸 ama her zaman kullanmıyor eşim bazen araya götürüyor geri çekilmeyle . Bilmiyorum üzüldüm bak şimdi . Gebelik yasak çünkü 😒
Selale Nietzsche nekadar romanitik bir ruya bu😂😂😂kiz gidip sacını başını yolsana durup bakiyomuydun😂😂😂ruyadada olsa hıncını cıkarardın kadından😂😂😂
Nietzsche Selale yok ben plan kuruyordum anlık harekete geçmedim ,gitar çaldığını telinde videoda gördüm😂😂
Kis_masali Nietzsche aaa ciddi mii? Ama benim bazi tanıdıklarım var sezeryandan sonra 9-10 ay sonra hamile kalıyorlar ve doktor normal doğum yapabilirsin deyip normal doğum yaptiriyo.