Nietzsche kaza hocam dedim. Ne kazasi araba mi kullaniyonuz dedi😂😂😂😂alkol etkisiyle kendini durduramamak diyemedim ya ona yanarım hep😂😂😂😂
Aldatılmak ve rüya
Kis_masali 😂😂😂o alkol başa bela zaten ,o an gözün çocuk mocuk görmüyor
Nietzsche cocuk mocuk görmediği gibi,ön arka da görmüyo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- Düzenlendi
Kis_masali 😂😂😂😂😂sus linç gelir,e madem analdan yapsaydı ,çocuk olmazdı 😂 kaza dediğin yanlış deliğe grmesimi yoksa😂
Nietzsche 😂😂😂😂yok ben dedim biliyom kocamin huyunu icime de dogdu,once arka sonra ön olmustu. Icimden gecti kesin iceri bosalcak diye,sakin iceri bosalma dedim,tm dedi 3 4 kere daha gitti geldi aboo dedi durdu😂noldu dedim gitti dedi. Üstümden ittim ayaga kalktm zipladim zipladim ama tuttu gene de😂😂
Kis_masali zıpladın mı 😂😂😂😂😂 şaka gibisin ha . Bu arada arkadan çıkıp öne girerken temizleniyor mu eşin. Öyle nasıl mikrop kapmıyorsun .bidahakine arkayı sona bırak 😂
Nietzsche e tabii ki de temizleniyoruz ikimiz de🙄hem oncesin de hem sonrasında. E bi ümitle zipladim yani napam😂😁
- Düzenlendi
Kis_masali ya o şevkle belki temizlenmeyi unutuyodur dedim ,zıplamak falan çare değil ya 😂
Nietzsche yo yo,ikimizde önem veririz temizligimize🙂
Brvnonk hormonlar ahhh ahhh😂😂😂
Kis_masali Allah sizi😅
Olivetti 5 gün gecikti ve test yapmadn yani dimi. Ben olsam 2 dk gecse hemen yapardm. Tebrik ederim arkadaşım seni😂😂😂😂😂😂