Nietzsche kaza hocam dedim. Ne kazasi araba mi kullaniyonuz dedi😂😂😂😂alkol etkisiyle kendini durduramamak diyemedim ya ona yanarım hep😂😂😂😂

Nietzsche cocuk mocuk görmediği gibi,ön arka da görmüyo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kis_masali 😂😂😂😂😂sus linç gelir,e madem analdan yapsaydı ,çocuk olmazdı 😂 kaza dediğin yanlış deliğe grmesimi yoksa😂

Nietzsche 😂😂😂😂yok ben dedim biliyom kocamin huyunu icime de dogdu,once arka sonra ön olmustu. Icimden gecti kesin iceri bosalcak diye,sakin iceri bosalma dedim,tm dedi 3 4 kere daha gitti geldi aboo dedi durdu😂noldu dedim gitti dedi. Üstümden ittim ayaga kalktm zipladim zipladim ama tuttu gene de😂😂

Kis_masali zıpladın mı 😂😂😂😂😂 şaka gibisin ha . Bu arada arkadan çıkıp öne girerken temizleniyor mu eşin. Öyle nasıl mikrop kapmıyorsun .bidahakine arkayı sona bırak 😂

Nietzsche e tabii ki de temizleniyoruz ikimiz de🙄hem oncesin de hem sonrasında. E bi ümitle zipladim yani napam😂😁

Brvnonk sizin bazı sorunlarınız şüpheleriniz vardı bilinçaltınızda böyle düşünceleriniz korkularınız kaldığı için görmüş olabilirsiniz. Rüya işte çok etkisinde kalmamak lazım

Olivetti üçüzler güler senin yerine😂😂 o değilde test yapmadan nasıl duruyosun

Nietzsche ben ne zaman test yapsam pozitif çıkıyor ya . Doğumdan beri yapıyorum her ay pozitif . Yalan gibi geliyor ama gerçek 😂 bu arada düzenli regl de oluyordum yani

Olivetti 5 gün gecikti ve test yapmadn yani dimi. Ben olsam 2 dk gecse hemen yapardm. Tebrik ederim arkadaşım seni😂😂😂😂😂😂