Brvnonk sizin bazı sorunlarınız şüpheleriniz vardı bilinçaltınızda böyle düşünceleriniz korkularınız kaldığı için görmüş olabilirsiniz. Rüya işte çok etkisinde kalmamak lazım

Olivetti üçüzler güler senin yerine😂😂 o değilde test yapmadan nasıl duruyosun

Nietzsche ben ne zaman test yapsam pozitif çıkıyor ya . Doğumdan beri yapıyorum her ay pozitif . Yalan gibi geliyor ama gerçek 😂 bu arada düzenli regl de oluyordum yani

Olivetti 5 gün gecikti ve test yapmadn yani dimi. Ben olsam 2 dk gecse hemen yapardm. Tebrik ederim arkadaşım seni😂😂😂😂😂😂

Brvnonk bn. Arkadasıma dedim eşin senı aldatıyor. Gordum. Ruyada dıye gercek. Cıkti

Olivetti bazıları kandırıyor%100 deil yani bende iki haftalık hamileyken test yaptım pozitif kimse inanmadı üç aylıkken baktılar ama ben biliodm hamile olduğumu

Nietzsche evet ya 1 gün geçse hemen test yapıyorum bildiğin pozitif çıkıyor . Moralim aşırı bozuluyor . Hep aynı eczaneden aynı markayı alıyorum sıkıntı testte . Bakalım bir kaç gün geçsin yaparım / belki direk doktora giderim 😂

Kis_masali bu ay bekleyeceğim dedim normal de 1 gün geçse direk yaparım 😂

Nietzsche ya birinde direk akşamına regl olunca gitmedim . Diğerinde de zaten doktor randevum vardı gitmişken baktırdım eve gelmeden regl olmuştum. İşte bu sefer bekleyeyim dedim morale ihtiyacım var bozulmasına değil 🙂