Yaklaşık 2 senedir evliyim görücü usulü evlendim ve tek başıma oturacağım söylediler düğünden sonra öğreniyorum ki kaynanayla oturmak zorundasın üzerinden iki sene geçti sayılır yeni gelin de gelmeden çıkamıyorum her yönden sıkıntı yaşatıyor kayın validen eşimi nasıl ikna edebilirim fikir almaya geldim sizlere sormak için de baya düşündüm bakalım ne gibi fikirler edineceğim şimdiden teşekkürler
Hiç bir şekilde eşime anlatamıyorum
Gmzm düğünden önce ev alışverişine falan cikmismiydiniz? Neden yalan söyleme gereği duymuşlar ki? Yeni gelin gelmeden niye cikamiyosun? Ayyy cok karışık bi durum ya..🙄
Kis_masali evim ayrı dizildi yatmadan yatmaya çıkıyoruz evimize ister beraber yaşarsın ister ayrı denildi ayrı iş ciddiye binince beraber kalacaksın yeni gelin gelene kadar oldu bir sene diye sustum iki sene olacak sana ne gelin var ne söz ne nişan
- Düzenlendi
Kis_masali canım bu şey ,ben doğulu bir ailede gördüm. Yeni hizmetçi gelmeden ötekini bırakmıyorlar ,zihniyetlerine tükürdüklerim.
Ysmnn122 keşke olsa ben yollasam da evimde kalsam bebeğim oldu 9 aylık ayrılamıyorum herşeyden mahrumum ama bunu anlatamıyorum ne yaptığım işi beğeniyor üstüne bide yiyip içtiğimin hesabını yapıyor önceden bana öyle geliyor diyordum kulağıma duyana kadar evdeki başı eşyaları da saklıyor üstüne söylesem ben yalancı olurum ama
Nietzsche ya bu gelinleri hizmetci olarak görmelerinden nefret ediyorum.. Rezil insanlar.
Gmzm kaynananin yemeğini,temizliğini sen yapiyosun demi. Gün icinde eve cikiyi musun peki? Cikiyosan bisey diyolar mi neden ciktn vs.
Gmzm eşinin ben annemle kalırım demesi de çok saçma değil mi ya . Anakuzuları evlenmese keşke . Eşin doğulu mu peki ? Ben onlarda hep görüyorum bunu. Geline üst kata ev yapıyorlar alt katta da hizmetçilik yapıyor. Üst kata da sırf oğullarının gönlünü hoş tutsun diye yolluyorlar. Bu dünyaya bunlara hizmet etmek,sömürülmek için gelmedik.
Kis_masali evet ben yepıyorum ne kadar beğenmezse de arada çıkıyorum ama biraz geciksem. Niye geldin gelmeseydin diyor
Gmzm aaaaa cok garip ya. Mecburiyetten geliyorum merakli değilim de🙄eşine citlatsan arada artik kendi evimde oturmak orda yemek,icmek istiyorum. Simdi oturmuycaz da ne zaman oturcaz falan desen. Anlar mi. Koan sana karşı nasıl peki
Kis_masali kocamdan yana tek sorunum o ayrılmıyor işte anlatamıyorum da artık tak etti zaten ne yapsam beğenmiyor kaynanam keyfime göre de yapamıyorum zaten bazı yünler halsiz oluyorum canım hiç bşey yapmak istemiyor ama olurum inadına iş çıkartıyor
Bi te ben olsam iyi bütün etiler aynı apartmanda allahtan onlara çok tartışma olmuyor 😊
Gmzm ya cok zor gerçekten. Çocuğunuz vr mi
Kis_masali evet bir kızım var