Turuncu Kayganlaştırıcı tavsiye et bence. Kuruluktan dolayı birleşemiyor olabilirler.

Turuncu
    Mrb canm jel alsınlar 😄😄 ilk zaman lar bizde oyle yapardık agladım hatta ilk gecede cokk acıyo
    Esı onemlı bu konuda zevke getiren jeller oluyo sursun vajinuöus degl ya normal yanı acılı durum
    Sonra kendısı ıstıyecek 😄😄😄

Pink_pink vajinismustan ona hiç bahsetmeyi düşünmüyorum. İlla ki internete bakmıştır ama bir de ben aklına sıkmayayim

KirmiziOjeli evet o da aynı şekilde gevşetici hap almış. Alkol aldı mı bilmiyorum ama bir anlık bir şey aslında sadece dediğiniz gibi beyninde bitiyor her şey. Görev gibi görüyor şu an ilişkiye girmeyi

Sehoo kayganlasirici jel mi alsınlar? Kuruluk yok dedi ama yeterli islaklik da olmuyor belli ki. Ben de ilk gece değil de daha sonra eşimin abartmasindan ağladığım olmuştu 😄 kıza böyle demedim ama bazen ağladığımı söyledim 😄 ağlaya sizlaya oluyor sonra gün geliyor sıfır acı… Biraz dişini sıkması lazım

KirmiziOjeli inanırmısın ben eşime bana uyku hapı ver sen yap demiştim allah beni 😅gerçekten şimdi gülüp geçiyorum , 1.5 ay olmamıştı

Tinkerbell bana da evlenirken bak benim bir hafta olmadi onun on gün olmadı ona göre korkma olmayınca demişlerdi 😄

Tinkerbell aynen hahaha ben de 😅 hiç unutmuyorum eczaneye gittim orta yaşlı bi adamdı her gittiğimde gevşetici almaktan mimlenmişim zaten, son gidişimde dedim ki abi Eter var mı adamın bi bakışı var bana😂😂 napıcaksın dedi sonra anladı artık rezil olduğumla çıktım gittim assddfhk

Turuncu
            Gö.. Mn ustune oturamıyorum yandan yandan
            Eşimn kide girmiyordum sampuan kulanrdk kayygınştcı nietnee😄😄😄

KirmiziOjeli canm sende oluyormuş acba ya ekran bazen bakınca ekran yazılar gıdıyo gelıyo hp degıl de arada 🤔🤔🤔

Turuncu söyle ona önce kıvama gelsin sonra o üste çıksın biraz açık yazıyorum ama🤭altta olunca daha çok acıyor benimde bastan olmamıştı ilk denemede üstte olsun alsın derin bi nefes yavaşça alıversin sonra yavaş yavaş devam etsin gerisi gelir

Sehoo evet maalesef forumda baya sorunlar var alıştık mecbur idare ediyoruz 😅

Turuncu ben okadar zorlandımki bacaklarım tıtrıyordu sabahladık yapcaz dıye kesinlikle yapmadan önce sıcak dus alsın ve gevsetsın kendini ve kayganlastırıcıda olursa daha iyi olur bide poposunun altına yastık koysun ama o işi yapcaz modunda gırmesınler yataga muhakak önsevişme sart cunku kabullenene kadar cılkın cıkıyor piskolojik olarak benim olmamıştı kendımı kasmaktan bide erkegin cok yavaş ve bayanın uzerıne agırlıgını vermeden uzanıpta yapması lazım allah yardımcıları olsun cok zor bişey baktı hiç biri olmuyor doktora gıtsın

Sjsjsj ilk seferde üstte olmak da ne bileyim 😄 yapmışlar yapmışlar 🤭 çok şükür 😄

Ceren1234 her şeyi yapmıştı da işte korkunun önüne geçemiyordu. Olmuş en sonunda ❣️❣️

Turuncu bzde 5 yıllık sevgiliydik ve hiç birlikte olmamistik.bnmde zor olmuştu 2 ay sürdü yapabilmek ama vajinusmus değil acıydı bnmki🥴

Turuncu evet ilk kez olduktan sonra sorun olmadı bidaha. Öyle yıpratıcı diyemem yani eşim sabırsız değildi bnde öyle yavaş yavaş bı şekilde deneye deneye oldu 😅