Tinkerbell aynen hahaha ben de 😅 hiç unutmuyorum eczaneye gittim orta yaşlı bi adamdı her gittiğimde gevşetici almaktan mimlenmişim zaten, son gidişimde dedim ki abi Eter var mı adamın bi bakışı var bana😂😂 napıcaksın dedi sonra anladı artık rezil olduğumla çıktım gittim assddfhk
İlk ilişkinin zor olması
KirmiziOjeli canm sende oluyormuş acba ya ekran bazen bakınca ekran yazılar gıdıyo gelıyo hp degıl de arada 🤔🤔🤔
KirmiziOjeli
Forum yazıları
Sehoo evet maalesef forumda baya sorunlar var alıştık mecbur idare ediyoruz 😅
Turuncu ben okadar zorlandımki bacaklarım tıtrıyordu sabahladık yapcaz dıye kesinlikle yapmadan önce sıcak dus alsın ve gevsetsın kendini ve kayganlastırıcıda olursa daha iyi olur bide poposunun altına yastık koysun ama o işi yapcaz modunda gırmesınler yataga muhakak önsevişme sart cunku kabullenene kadar cılkın cıkıyor piskolojik olarak benim olmamıştı kendımı kasmaktan bide erkegin cok yavaş ve bayanın uzerıne agırlıgını vermeden uzanıpta yapması lazım allah yardımcıları olsun cok zor bişey baktı hiç biri olmuyor doktora gıtsın
Turuncu bzde 5 yıllık sevgiliydik ve hiç birlikte olmamistik.bnmde zor olmuştu 2 ay sürdü yapabilmek ama vajinusmus değil acıydı bnmki🥴
Yenibirisii çok uzun sürmüş. Yıpratıcı olmuştur sonrasında her şey iyi gitti değil mi?
Turuncu evet ilk kez olduktan sonra sorun olmadı bidaha. Öyle yıpratıcı diyemem yani eşim sabırsız değildi bnde öyle yavaş yavaş bı şekilde deneye deneye oldu 😅
Turuncu bizimde zor olmuştu 3. Gün sabahı gerçekleşti ama acı içinde yani ki seveerm merak ettiğim istediğim bir şey olmasına rağmen ön sevişme gayet güzeldi girmesini isteyen bendim ama olmuyordu bi yerde takılıyordu sonra oldu. Ardından 1.5 sene cocuğumuz olmadı bir kaç doktora gittim testler falan filan herşey normal ama olmuyordu en son başka bir doktora gittim regl iken muayane edecğini söyledi tekrar gittim ve ilişki hiç olmamış gibi kızlık zarın duruyor dedi aslında biz vajinadan ilişkiye girmemişix zorlarken vajinaya doğru bir boşluk olmuş oradan girmişiz dolayısı ile ilişki değil biz bi yerden bulup orayı delmişiz diyeceğim o ki vajinismus olmayadabilir mutlaka bir doktor kontrolü gerekiyor
Bende aylarca çok korkuyordum kendimi çok sıkıyordum. Yıllardır hep ilk gece ve doğumdan korkup, yapamayacağım diye kaygıya düşüyordum. Evlendiğimizde eşim beni kandırdı öyle oldu. Yani beni iyice gevşettikten sonra sakin ol sen hazır hissettiğin zaman birlikte olacağız dedi, bende bekliyordum öylece hazır hissetmeye çalışıyordum, ben söyleyince birlikte olacağız sanıyordum 😄 birden yavaşça girdi canım çok acıdı ama haber verseydi kendimi sıkardım kasardım o iş olmazdı. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Daha yeni eşim sen kendini iyi hissedince devam ederiz demişti. İşte bunu o arkadaşın eşine birinin demesi lazım, çünkü kaçışı yok illaki yaşanıyor
- Düzenlendi
CesurCivCiv ah ya neler var… İyi ki bunu evlendikten sonra okudum 😄 evet doktor kontrolünü hep ihmal ediyoruz ama çok önemli. Onlar da yapmışlar bir şekilde ☺️
Kalkyerineyat yaaa iyi olmus. Bizimki de pek haberli yapmamıştı anlamamıştım bile. Daha yapmadı sanmıştım 😄 o yüzden arkadaşıma çok yardımcı olamadım. Ama yapmışlar onlar da şükür
Deleted9 yapmışlar onlar ben burada taktik ararken 😄 ben de jel önermek için yazdım kıza ıslaklık olsa bile ekstra bi jel iyi oluyor sanirim. Şimdi biri yazmış da oradan aklıma geldi benim eşim de fark ettirmeden yapmıştı o yüzden kolay oldu demek ki. Eliyle dokunurken bana söylemeden ve fark ettirmeden. Hatta ben daha yapmadı sanmıştım. Bir de benim vajinamin içi hissiz. Boşaldığında da hissetmiyorum o yüzden anlamadım galiba