Canım o senin eşine baglı nasıl şeyleri sever ona göre örnegin deyşik deyşik iç çamaşırları giy saksafon müzüğü tarzında müzükler cal odana renkli ışıkşar tak onun haz aldı yerlerle ilgilen zaten sonrası geliyo🤪🔥

birdelimeczup o senin eşinden aslı bişey. Sen kendi erkeğini iyi tanısan başdan çıkara bilirsin. Mesela benim eşimin hoşlandıgı şeyleri senin eşin sevmez. Senin içinden gelmeli. Kendi kafanda düzenlemelisin.

birdelimeczup Biz evimizi arsamızı alıp kendimiz yaptık yatk odamın tavanından aşağıya sarkıtan demirlerle bağlayıp vuruyo her ilişkiden sonra kan içinde kalıyorum desem yalan olmaz düşünün yani 🤪 Benim hiç bişi yapmama gerek kalmıyor ama Her gece için apayrı giyinirim seksi seksi

Polis benimki Çok Acımasız Gözümün Yaşına Bakmaz asla Bi kavga etsek alır kucağına beni doğru yatağa fırlatır kapıyı üzerime kilitler sana yarım saat veriyorum aklını başına topla hatanı anlayınca kapıyı çal açarım özrünü dilersin der 😂 Bense Uyuzluğuna kapıyı çalar ve tuvalete gidicem derim (seksi bi gecelik giyerim) Affeder Özür dilemem yani 😂😂Asmaralda#17457

Esmerim Kesinlikle 😂Ama olsun Hoşuma gidiyor bazen tabi bazende hıçkıra hıçkıra ağlıyorum 😂

Kadeleya
        Ne dim sana da nasip olaun o zman canm 😂
        Ama bazen Zor oluyor 😛